reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moja na ostatnich badaniach 811 czyli przybiera mi na razie ponad 100g tygodniowo czyli książkowo :)
Będę trzymać kciuki żeby wam się wyjazd jednak udał. Fajnie się tak oderwać od rzeczywistości.
No nas jak się nie mylę różnią 2 tygodnie, więc i u mnie przyrost teraz będzie znaczny. Może nawet i przez weekend przybrała, bo wierci się mocniej niż zwykle albo ja bardziej czuję.

reklama
hej :-)
ja już po badaniu na glukozę, zakwasiłam cytryną i nie było tak źle
jak sie dowiedziałam od pani pielęgniarki-każda placówka inaczej robi to badanie, czyli to nie wymysł mojego lekarza...
ja musiałam wypić glukozę w domciu i dopiero potem pobierno mi krew po godzinie, wcześniej nie :tak:
pytałam się jak to jest-czy trzeba najpierw pobrać krew, potem wypić glukozę i ponownie pobiera się krew? otóż tak robi się u osób otyłych...
mnie to nie dotyczy, dlatego krew pobierano mi 1 raz...
są to słowa p. pielęgniarki, ale widocznie u was jest inaczej :-)

no każdy inne pierdoły powie bo ja pierwsze słyszę żeby ważąc 55 kilo w ciąży jest się osobą otyłą:/ale z drugiej strony ja na same badanie morfologi idę normalnie po śniadaniu i spoko.

hej :-)
ja już po badaniu na glukozę, zakwasiłam cytryną i nie było tak źle
jak sie dowiedziałam od pani pielęgniarki-każda placówka inaczej robi to badanie, czyli to nie wymysł mojego lekarza...
ja musiałam wypić glukozę w domciu i dopiero potem pobierno mi krew po godzinie, wcześniej nie :tak:
pytałam się jak to jest-czy trzeba najpierw pobrać krew, potem wypić glukozę i ponownie pobiera się krew? otóż tak robi się u osób otyłych...
mnie to nie dotyczy, dlatego krew pobierano mi 1 raz...
są to słowa p. pielęgniarki, ale widocznie u was jest inaczej :-)
Też mi pocieszenie:baffled: Jak mnie zobaczą to pewnie stwierdzą, że jestem otyła:dry: Ja się wybieram w tym tygodniu :shocked2:

no każdy inne pierdoły powie bo ja pierwsze słyszę żeby ważąc 55 kilo w ciąży jest się osobą otyłą:/ale z drugiej strony ja na same badanie morfologi idę normalnie po śniadaniu i spoko.
to nie jest mój wymysł-tak mi powiedziała pielęgniarka :confused: ale jak napisałam ciut wyżej, każda placówka robi to inaczej... mnie to nie obchodzi w jaki sposób, tak mi kazano i tak zrobiłam :cool:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry