Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja obie córy urodziłam sporo przed terminem i teraz liczę że będę miała podobnie, w kazdym razie z poczatkiem lipca jestem gotowa do drogiTeż się nad tym zastanawiałam, ile z nas urodzi przed a ile po terminieBo pewnie dokładnie w terminie to żadko się zdarza
![]()

mnie tez dopadły,ale jak na razie nie mam na to sposobu,ponoć Magnez jest dobry,ale ja go nie moge bracDzien dobry,
wiec dolanczam do grona tych ze skurczami lydek w nocy. Dziewczyny co wam na to pomoglo bo nie pamietam
![]()
moja starsza była tylko 2 dni przed terminem,a młodszą urodziłam tydzień po terminie,a teraz chce urodzic 2 tygodnie wczesniej zobaczymy co z tego wyjdzieja obie córy urodziłam sporo przed terminem i teraz liczę że będę miała podobnie, w kazdym razie z poczatkiem lipca jestem gotowa do drogi![]()
też czasem mnie łapie skurcz ale szybko napinam nogę i puszcza :-)mnie tez dopadły,ale jak na razie nie mam na to sposobu,ponoć Magnez jest dobry,ale ja go nie moge brac
jak na razie tez tak robie,nawet potrafie w nocy wstac na chwilke byle tylko przeszłoteż czasem mnie łapie skurcz ale szybko napinam nogę i puszcza :-)