reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ale nie ma co się bardzo martwić bo cukrzyca ciężarnych dotyczy 2% ciąż. Tyle że cholera nie wiadomo na kogo wypadnie. Co prawda sprawdzają papierkiem mocz i teoretycznie powinno pokazać jak cukier jest podwyższony. U mnie nie pokazało nie wiem czemu, a potem okazało się że miałam cukrzycę. Może hjakimś rozwiązaniem jest zjedzenie czekolady poł godziny przed wizytą u położnej?
Ann a u was też papierkiem?

ale nie ma co się bardzo martwić bo cukrzyca ciężarnych dotyczy 2% ciąż. Tyle że cholera nie wiadomo na kogo wypadnie. Co prawda sprawdzają papierkiem mocz i teoretycznie powinno pokazać jak cukier jest podwyższony. U mnie nie pokazało nie wiem czemu, a potem okazało się że miałam cukrzycę. Może hjakimś rozwiązaniem jest zjedzenie czekolady poł godziny przed wizytą u położnej?
Ann a u was też papierkiem?

Badania moczu to ja jeszcze wogole nie mialam i raczej miec nie bede, badanie krwi tylko dwa razy i nawet nie wiem co dokladnie bylo, wprawdzie bylo cos na glukoze ale nie wiem co dokladnie powiedzieli mi tylko ze wszystkie wyniki mam swietne i jest wszystko ok :confused::baffled: No nic zobaczymy nie ma sie co na zapas martwic...

witam!

ja po majówkach troche odsapnąć musiałąm bo troche się nałaziłam .no i czasem nawet z tymi spacerkami przesadziłam , ale było fajnie, więc mam nadzieję że się mi dziecko nezameczyło:")
ann super że wszystko ok:)

Witam z rana ;-)
U nas narazie pogodnie i słonko swieci, ale popołudniu zapowiadają jakies burze i deszcz, zobaczymy czy im sie sprawdzi ;-)

Moja kumpela, która ma termin na 10 maja, już jest tak wymeczona i robi wszystko by pojechać do szpitala rodzić ale na nią nic nie działa, wyszorowała cały dom, wymyła wszystkie okna, kocha sie z mężem (ponoć sperma wywołuje skurcze) ale niestety jeszcze sie kula i czeka :baffled: a to oczekiwanie jest najgorsze... ciekawe jak to z nami bedzie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry