reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no dobra ostatni !!!

Żona z mężem na spacerze przystaje przy wystawie z elegancką bielizną i prosi męża, żeby jej kupił
seksowne majtki. Mąż przygląda się krytycznie bieliźnie, po czym rzuca pogardliwe spojrzenie na
tyłek żony:
- Co? Do takich majteczek trzeba mieć zgrabny tyłeczek a nie dupsko jak kosiarkę.
Żona obrazę przełknęła. W nocy, mąż leżąc w łóżku przymila się do żony. Na co żona:
- Co??? Dla takiego kłoska będę włączać całą kosiarkę?

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
hahaha dobre:-D:-D:-D:-):-):-)

reklama
w sumie nic wymyslnego, z dań obiadowych to napewno zraziki, dewolaje, pieczone nóżki z kurczaczka, do tego specjalne sosy, pyzy( specjalnie dla córki bo ona uwielbia)
kotlety z kurczaka ale jakoś inaczej robione dowiem sie na miejscu hihi, ze słodkiego oczywiście tort, sernik na zimno, ciasto z wiśniami chyba ciemne przekładane bitą smietaną to wszystko pomysły tej mojej znajomej, a i ciasto z truskawkami i galaretką, zimny bufet tzn indyk w galarecie, schab ze sliwką, szparagi, jajko w szynce ze sałatką...a i wymysliła jakoś specjalnie dla dzieci zapiekane parówki ale nie mam pojęcia jak ona to robi tez sie przekonam na miejscu :-D

dziś mam kolejna próbe w Kościele :baffled:

w sumie nic wymyslnego, z dań obiadowych to napewno zraziki, dewolaje, pieczone nóżki z kurczaczka, do tego specjalne sosy, pyzy( specjalnie dla córki bo ona uwielbia)
kotlety z kurczaka ale jakoś inaczej robione dowiem sie na miejscu hihi, ze słodkiego oczywiście tort, sernik na zimno, ciasto z wiśniami chyba ciemne przekładane bitą smietaną to wszystko pomysły tej mojej znajomej, a i ciasto z truskawkami i galaretką, zimny bufet tzn indyk w galarecie, schab ze sliwką, szparagi, jajko w szynce ze sałatką...a i wymysliła jakoś specjalnie dla dzieci zapiekane parówki ale nie mam pojęcia jak ona to robi tez sie przekonam na miejscu :-D

dziś mam kolejna próbe w Kościele :baffled:
oj sporo tego sporo
ja mam takie zwykłe potrawy,bo roladki,kotlety z piersi i zrazy z pieczarkami plus sosy,do tego kluski śląskie i talarki,3 surówki,rosołek,a potem zimna płyta plus 3 sałatki i tu własnie szukam pomysłów jakis bo tak pustawo mi sie wydaje
a z ciast to tylko tort zamowilam i sernik plus ciasteczka,bo po siostrzenicay i siostrzeńca komuni tego najwiecej zostało

u nas w tym tygodniu ma byc jeszcze zebranie,a od przyszłego codziennie próby

oj sporo tego sporo
ja mam takie zwykłe potrawy,bo roladki,kotlety z piersi i zrazy z pieczarkami plus sosy,do tego kluski śląskie i talarki,3 surówki,rosołek,a potem zimna płyta plus 3 sałatki i tu własnie szukam pomysłów jakis bo tak pustawo mi sie wydaje
a z ciast to tylko tort zamowilam i sernik plus ciasteczka,bo po siostrzenicay i siostrzeńca komuni tego najwiecej zostało

u nas w tym tygodniu ma byc jeszcze zebranie,a od przyszłego codziennie próby
nooo ja zapomniałam jeszcze o surówkach i sałatkach :tak:

zmykam bo córka mnie tu molestuje o kompa, potem zajrzę do Was;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry