reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry!
Ja też dziś z kawą:sorry2: Ciśnienie mam masakra 100/50:szok: Nie wiem jak mi dziś krew pobiorą w tym szpitalu? Ale nie jestem taka głupia jak ostatnio i nie lecę z rana na to badanie, bo pełno tam babć i dziadków. Pobierają do 9 więc się spokojnie w domu kawy napije i zjem "niesłodkie śniadanie" ;-)

oczywiście zapomnialam o zadaniu domowym i musialam szybko pisac :wściekła/y: a czytanki i tak juz nie przerobie:angry: o ja glupia a wczoraj caly dzien przed TV. :baffled: jedno jest pewne nie znosze tego jezyka :zawstydzona/y:

witam i ja z rana,młoda do przedszkola wyprawiona,ja po prysznicu juz,tylko włoski zostało wysuszyć,za godzine starszą na wycieczke odstawie i luz do 13 mam,a teraz ide cos zjesc bo mi burczy w brzuszku

witam i ja. Co do ruchów, to miałam podobnie jak Mola. Po locie samolotem mała zaczęła się mniej ruszać. Oczywiście na drugi dzień miałam usg i okazało się że mała rusza siuę nornalnie i że wszystko jest ok. Teraz czuję że się rusza inaczej. PO prostu zmienił się sposób w jaki się rusza, i czasem nie czuję jej kopniaczków w środku, tylko dopiero jak przyłożę rękę. A rusza się dośc intensywnie. Może też zareagowała na zmianę klimatu? Jak jest niskie ciśnienie to pewnie też to odczuwa?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry