Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie to zawsze ja plewiłam na początku sezonu i wykładałam między truskawki siano ze słoną i mocno ugniatałam i nie musiałam więcej plewić i truskawki ziemi nie dotykały i były czystetez mam w ogrodku ale jeszcze tak nie kwitnaAle spodziewam sie niezlych zbiorow, tylko kto to bedzie pielic
![]()
a w tym roku to teściowa urzęduje w ogródku.szkoda ze jestem tak daleko :-(tez mam w ogrodku ale jeszcze tak nie kwitnaAle spodziewam sie niezlych zbiorow, tylko kto to bedzie pielic
![]()
jasne, potem kawka z Tobą w nagrodeA co Mika chcialabys popielic??![]()

To ja po ciebie sama przyjade jak przyjdzie czas i do tego ciasto z truskawkami zrobiejasne, potem kawka z Tobą w nagrode![]()

oki nie ma sprawyTo ja po ciebie sama przyjade jak przyjdzie czas i do tego ciasto z truskawkami zrobie![]()

wyniki dopiero w poniedziałek,a ja juz nie chce o nim myślec bo oparzyłam sie zupą,jakoś płacz dzisiaj mam na końcu nosa,mam zły dzień ,ale wczoraj było podobnie wiec mnie mniej bo nie chce marudzicPiwonia a jak tam konkurs??