reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Efe super ten filmik :)

Ja odpukać narazie nie mam problemów z ząbkami, ale pewnie po ciązy sie ciut posypią więc na kontrole trzeba bedzie iść :tak:;-)

No ja w końcu pozałatwiałam tą zmiane nazwiska w Skarbowym i w Zusie UFFF, a w Zusie dzięki brzuszkowi babka mnie przyjęła bo już była za minutę12 a ona od 12 do 12:30 ma przerwe i mnie jeszcze obsłużyła z wielką łaską w sumie.... :baffled:

Jeszcze muszę do gina iść zobaczyć jak wyszły mi wyniki płytek krwi bo robiłam na tygodniu, spadły mi o połowę i nie wiadomo dlaczego :confused: ale to dopiero po 14

Gorąco u mnie jak cholera :cool2:
Efe super te scenki z youtube można się pośmiać
:-)

Co do wychowawczego to niestety nie moge sobie na niego pozwolic... Musze wrocic do pracy po maciezynskim a mala bedzie miala nianie. Szkoda... Ale na szczescie mam nienormowany czas pracy i bede sie starala ograniczyc go do minimum.

Efe, filmik swietny. Ludzie to mają talenty.

Własnie zaliczyłam czerwony barszczyk, taki z tartymi buraczkami i ziemniakami-2 talerze i zastnawiam się nad 3:sorry2:

Na glukozę, mam być na czczo (8godzin), ale będę mogła iść do domu i wrócić na drugie pobranie.Żadniej diety, o ile lekarz nie zalecił.

reklama
a ja bylam po młodszą i ide skończyc mizerie do drugiego,bo potem musze iść po starsza nastapiła nagła zmiana planów i niestey musze sama ją odebrac,ale potem juz bede miec luzik do wieczorka i nigdzie sie nie wybieram,chyba ze znów cos wypadnie
ciesze sie tylko,ze wczoraj na zakupach udało mi sie w końcu kupic bluzke wiec mam z głowy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry