reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja słyszałam w Dzień Dobry TVN że kobitka urodziła w 25tyg.
Ja też mam mało dla dziecka a jeszcze mój ma pokój malować i jakoś się do tego nie zabiera a mówiłam mu że już w lipcu musi być gotowe a on nic:wściekła/y::dry:

No ja mam nadzieje że urodzę w sierpniu!i wolałabym sn bo pamiętam jak moja siostra miała cesarkę to bardzo potem cierpiała rana jej się paprała i w ogóle mam złe wspomnienia,wiem że to nie zawsze tak jest ale jak ją widziałam jak się męczy to masakra.:no:

Mojej koleżanki siostra urodziła synka, który ważył 750g. Przeżył i jest ślicznym chłopcem, bo niedawno go widziałam. Rozwija się prawidłowo i ma piękne czarne oczka. Wiadomo, że jest drobniejszy od innych dzieci ale daje radę.
A ty Krincia nie panikuj kobieto! Ona miała częste krwawienia w ciąży i bóle. Nie zdążyli krążka założyć, bo lekarz który ją prowadził szczerze ją olał i kazał się położyć i przyjść w terminie wyznaczonym na wizytę. No to już wiecie czemu ja tutaj do tych konowałów nie chodzę.

Witam wszystkie dziewczynki!
_karincia_ nie musisz się obawiać dentysty.Ja byłam we wtorek i nie ma się czego bać, chociaż nie przepadam za dentystą. Lepiej teraz wyleczyć wszystkie zęby i mieć spokój. Życzę wam miłego dzionka

Hej megaczka. O wiele lepiej marudzi tylko zeby na dwor pojsc ale nie bardzo jeszcze wiec jestesmy uziemieni.
Ale goraczka po zastrzyku znikla

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry