reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczyny!!
U mnie piękna pogoda wiaterek troche wieje ale nawet ciepło:happy2:
A ja tą noc to miałam koszmarną:dry: spać nie mogłam bo pod wieczór mały jakoś dziwnie się ułożył i mnie w boku aż bolało a potem to się tak kręcił że mój to aż się śmiał jak mi brzuch skakał i się ruszał a ja zasnąć nie mogłam,usnełam po 12 a to od 5 znowu to samo!!:-DMoje maleństwo się ciągle przeciąga nawet teraz,hehe fajne to ale jestem nie wyspana:tak:

reklama
Ja miałam iść na urlop dla poratowania zdrowia-płatne 100%, ale m nie przysługuje:wściekła/y:.Teraz jestem w kropce, bo też nie mam z kim Maluszka zostawić, mama po bypassach i z całą kolekcją chorów, w tym małopłytkowość-może dźwigać najwyżej 2 kg..., żłobek mam pod blokiem,jak nawet Malch się dostanie, to wyjeżdżam do pracy przed 6 i jeszcze będzie zamknięte...

to tak jak u mnie ,nie dosc ze najblizszy jest w Swidniku (jakies 28 km. ) od nas ,czyli w miescie gdzie pracuje i Gosia chodzi tam tez do przedszkola, to na dodatek dziecko musi miec rok skonczony i jest tylko jeden oddzial....a teraz to nawt nie wiem czy przyjeli by mojego szkraba,bo jestem spoza rejonu,a Gosie pomogl mi szefo wkrecic i tak juz zostala....:-)

Ja miałam iść na urlop dla poratowania zdrowia-płatne 100%, ale m nie przysługuje:wściekła/y:.Teraz jestem w kropce, bo też nie mam z kim Maluszka zostawić, mama po bypassach i z całą kolekcją chorów, w tym małopłytkowość-może dźwigać najwyżej 2 kg..., żłobek mam pod blokiem,jak nawet Malch się dostanie, to wyjeżdżam do pracy przed 6 i jeszcze będzie zamknięte...
U nas na całe miasto i gminę jest tylko jedna grupa żłobkowa w przedszkolu licząca do 27 dzieci. I co roku jak jakieś dziecko wyrośnie ze żłobka i przechodzi do przedszkola to robią nabór, ale tylko na te miejsca, które się zwalniają. Mówię wam paranoja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry