Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po troszku na raty zanoś,po co wszystko na raz,a napewno potem pani ci pomoże wypakowacCzesc porannie :-)
Ja za chwilke musze zawieść zakupy babce co nam jedzonko robi ale tak sie zastanawiam jak ja to wszystko zaniose do auta![]()
na raz i tak nie dałabym radypo troszku na raty zanoś,po co wszystko na raz,a napewno potem pani ci pomoże wypakowac

ja nie mam nikogo do pomocy i od 7 do 18 jestem sama,wiec jakos musze dawac sobie radeWitam się z ranka ;-)
Miranda ma rację, Piwonia! przestań szaleć, bo wszystkie tam podjedziemy i zarobisz w tyłek;-)
no własnie całkowicie Cie rozumiem, jak tu sie oszczędzać mając tyle na głowie?? łatwo mówić...ja nie mam nikogo do pomocy i od 7 do 18 jestem sama,wiec jakos musze dawac sobie rade

Basia, ja w kwietniu byłam na zwolnieniu, ale podwyżkę i wyrównanie od stycznia dostałam:-)
Majaam ale to chyba nic ci nie zmieni bo na macierzyńskim dostaje się tyle zasiłku ile było wyliczone na ostatnim chorobowym o ile nie mineło od niego 3 miesiące - a rozumiem że na zwolnieniu będziesz już do końca - więc czy na zwolnieniu czy na macierzyńskim dostaniesz tyle samo ile teraz na zwolnieniu a podwyżke dopiero po powrocie do pracy, no ewentualnie chyba przy urlopie już bedzie więcej...troche sie tym interesowałam bo generalnie tez jestem stratna przez te zwolnienia które biorę co mniej niż 3 miesiace - w miedzyczasie miałam 2 podwyżki i 13stke a mam wyliczane bez tego jak jestem na zwolnieniu i jak pójde na macierzyński bo musiałabym teraz ciągiem pracować do 16.06 żeby dostać więcej - a nie dam rady raczej bo jestem zmęczona - kasa to nei wszystko...ostatnio w szkole na korytarzu drzwiami zarobiłam - na szczęście się ręką i ramieniem zasłoniłam i tylko na nich siniaki mam![]()