reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam poranną porą.
Piwonia, proszę cię dbaj dziewczyno o siebie, cała się telepie jak czytam co wyprawiasz! Każdy zrozumie jak na komunini będzie mniej niż więcej, jesteś w ciąży i cały czas coś się u ciebie dzieje. Jak nie to przyjadę do ciebie i zdejme pasa!!!!!!

Ja zjem śniadanko i rajd po urzędach żeby zmieniać dane, cholera po co mi było to nazwisko zmieniać ;-):wściekła/y: nawet nie wiem czy dobrze wypełniłam ten pit do urzędu :baffled:

reklama
Witam w piątek
Uprzejmie proszę o zwolnienie zagonione dziewczyny.
Jesli nie przestaną gonić, to ja też przestanę być uprzejma.

Też mam sporo załatwiania, ale robię wszystko na raty.

Majaam
ale to chyba nic ci nie zmieni bo na macierzyńskim dostaje się tyle zasiłku ile było wyliczone na ostatnim chorobowym o ile nie mineło od niego 3 miesiące - a rozumiem że na zwolnieniu będziesz już do końca - więc czy na zwolnieniu czy na macierzyńskim dostaniesz tyle samo ile teraz na zwolnieniu a podwyżke dopiero po powrocie do pracy, no ewentualnie chyba przy urlopie już bedzie więcej...troche sie tym interesowałam bo generalnie tez jestem stratna przez te zwolnienia które biorę co mniej niż 3 miesiace - w miedzyczasie miałam 2 podwyżki i 13stke a mam wyliczane bez tego jak jestem na zwolnieniu i jak pójde na macierzyński bo musiałabym teraz ciągiem pracować do 16.06 żeby dostać więcej - a nie dam rady raczej bo jestem zmęczona - kasa to nei wszystko...ostatnio w szkole na korytarzu drzwiami zarobiłam - na szczęście się ręką i ramieniem zasłoniłam i tylko na nich siniaki mam :(
Basia, ja w kwietniu byłam na zwolnieniu, ale podwyżkę i wyrównanie od stycznia dostałam:-)
Wiem Szkrabik najważniejszy i oddam kolejną podwyżkę za zdrowe lwiątko;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry