Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
spokojnej nocy...E ja takiej niezatrutej nie lubie.;-):-)
Pozegnam sie dzis i lece spac bo nie wiem jaka nocka mnie czekaOby juz bezgoraczkowa:-)Dobranoc
;-)Dla mnie lepiej by było po terminie, bo jak bym była na zwolnieniu to od 1 września dostałabym podwyżkę, a jak na macierzyńskim, to lipa...
Tylko, że ja wolę lewka niż pannę;-)
Kasiu a jakie usg mialas robione? Mi gin powiedzial ze nowoczesne 3d i 4d ktore mi robi na kazdej wizycie jest raczej nieomylne. Ale uwazam tak jak Ty ze trzeba brac poprawke na to.
Zgadzam się z tymKonczac temat wagi dzidziusiow to moj gin powiedzial mi ze najnowsze amerykanskie badania mowia o tym ze przyjmowanie witamin w ciazy (oczywiscie jezeli wyniki mieszcza sie w normie) powoduje "pasienie" dziecka i jest najczestsza przyczyna wysokiej wagi u dzieci.
Ja bralam do 12 tygodnia kwas foliowy i jod a od tamtego czasu mam wyniki w normie i nie biore zadnych witamin.

kurde,po 17 bede zupełnie grzeczna bylem dotrwała do 17 bo głupio by było na komunie cory wylądować w szpitaluPiwonia czy Ty sie opanujesz?! to jest rozkaz!![]()