anet15
Mama Malgosi i Karolinki
No to Mola ile moje malenstwo bedzie wazylo?Moj gin powiedzial ze jak mala bedzie dalej tak rosla to bedzie 3900 wazyla w terminie porodu. Klocuszek:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to Mola ile moje malenstwo bedzie wazylo?Moj gin powiedzial ze jak mala bedzie dalej tak rosla to bedzie 3900 wazyla w terminie porodu. Klocuszek:-)

Jeszcze raz powtorze nie sugerujcie sie za bardzo wagami z usg bo one naprawde bywaja mylace. Dzeiki wspanialej wadze mojego gina i duzemu brzuchowi zostalam nacieta bo mial byc duzy synek ponad 4 kg a Mati mial 3400 ale bylam zla.![]()

Mola moj maz jak sie urodzil wazyl 5,700g a jego brat 6,300, ale to byly dzieci z cukrzycy ciazowej. Ale zdarzaja sie takie przypadki takze i te twoje 5kg moze sie sprawdzic;-);-)hehehehe z 5 conajmniej:-):-) zartuje oczywiscie;-);-)
Kasiu a jakie usg mialas robione? Mi gin powiedzial ze nowoczesne 3d i 4d ktore mi robi na kazdej wizycie jest raczej nieomylne. Ale uwazam tak jak Ty ze trzeba brac poprawke na to.Jeszcze raz powtorze nie sugerujcie sie za bardzo wagami z usg bo one naprawde bywaja mylace. Dzeiki wspanialej wadze mojego gina i duzemu brzuchowi zostalam nacieta bo mial byc duzy synek ponad 4 kg a Mati mial 3400 ale bylam zla.![]()
Nie, nie ja tylko zartowalam. Oby sie nie sprawdzilo:-)Mola moj maz jak sie urodzil wazyl 5,700g a jego brat 6,300, ale to byly dzieci z cukrzycy ciazowej. Ale zdarzaja sie takie przypadki takze i te twoje 5kg moze sie sprawdzic;-);-)
Wiesz to bylo usg 2d poniewaz nawet jak ci robia 3/4d to do pomiarow i tak przewaznie przelanczaja na 2d poniewaz sluzy ono do oceny wiekosci, dlugosci a 3d dla raczej milych wrazen. Waga jest wyliczana wg dlugosci, obwodu brzuszka, nie ma tam przeciez zadnej wagi, to tylko przykladowe szacunkowe obliczenia. Nie twierdze ze usg zawsze sie myli ale naprawde zdarzaja sie najrozniejsze przypaki. Kolezance podano przed porodem 3,800 a ona biedna szczuplutka miala dzieciaczka 4,500, potem w biegu cc robili bo sama nie dala rady.Kasiu a jakie usg mialas robione? Mi gin powiedzial ze nowoczesne 3d i 4d ktore mi robi na kazdej wizycie jest raczej nieomylne. Ale uwazam tak jak Ty ze trzeba brac poprawke na to.

Bardzo ladne filizanki.:-) Mila niespodzianka.