reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No wlasnie Mika,a jak to chlopiec bedzie,lub odwrotnie, to co ja z ciuchami zrobie jak nakupie ...:sorry2: a ja jak wpadne w szal zakupowy to moze byc zle....:szok:
Też dostaję małpiego rozumu, wczoraj stażystka w pracy żartowła, żebym kupowała takie i takie, a pio rodzeniu najwyżej te co nie trafię to komuś oddam:-)

reklama
ja tuż przed zrobię przegląd ciuszków jakie mam po synku, ale wydaje mi się że sporo da się założyć i na dziewczynkę na początek, a później coś dokupię, bo i tak na początek coś mam, a po 3 miesiącu juz dziecko potrzebuje większych ciuszków.

A Mika dla twojego uspokojenia ogladalam pogode i wcale nie ma byc tego upalu takze spokojnie ma byc kolo 20stopni tylko cos o deszczu klepia ale to jeszcze moze sie zmienic

Mola ale to nie jest takie dokladne ,to tak okolo....pani gin.powiedziala ze jest w normie....
Gosia urodzila sie raczej taka w normie,bo wazyla 3680g,to moze to drugie bedzie ciut wieksze....
Moj gin powiedzial ze jak mala bedzie dalej tak rosla to bedzie 3900 wazyla w terminie porodu. Klocuszek:-)

reklama
Jeszcze raz powtorze nie sugerujcie sie za bardzo wagami z usg bo one naprawde bywaja mylace. Dzeiki wspanialej wadze mojego gina i duzemu brzuchowi zostalam nacieta bo mial byc duzy synek ponad 4 kg a Mati mial 3400 ale bylam zla. :baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry