reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam sie!
juz po wizycie u gina.....wszystko dobrze,dzidzius rosnie,wazy juz ok.900 gram....:szok:
wszystkie pomiary w normie,szyjka tez ok....przytylam az 3 kg.:szok::szok::szok:
Musze sobie chyba ze slodyczami zestopowac....:happy2:
No i dzidzia nie do konca sie pokazala,ale pani gin. mowila ze raczej siusiaka nie widzi...buu....wiec 2 dziewczynka chyba bedzie.....:-D:-D:-D

A teraz poczytam co u was....
to super że wsio ok, widac jeszcze musisz poczekać skoro nie pewna jest, a szkoda, ale najwazniejsze ze zdrowe :-):-):-)

reklama
Kurcze, chyba muszę zacząc zapisywać co i gdzie mam załatwić, bo skleroza ,nie dopada. Wiem, że miałam wyjść wieczorkiem do Biedronki, ale od prawie godziny nie mogę sobie przypomniećpo co:no:

witam sie!
juz po wizycie u gina.....wszystko dobrze,dzidzius rosnie,wazy juz ok.900 gram....:szok:
wszystkie pomiary w normie,szyjka tez ok....przytylam az 3 kg.:szok::szok::szok:
Musze sobie chyba ze slodyczami zestopowac....:happy2:
No i dzidzia nie do konca sie pokazala,ale pani gin. mowila ze raczej siusiaka nie widzi...buu....wiec 2 dziewczynka chyba bedzie.....:-D:-D:-D

A teraz poczytam co u was....

Najwazniejsze ze wszystko ok!:-) Duza ta Twoja dzidzia:tak: Moja wazyla w 26 t.c. 840g.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry