Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mola u mnie też nie ma to jest na tablicy ogłoszeń jest tylko informacja że położna środowiskowa taka i taka zajmująca się rejonem osiedla przyjmuje od-do tam i tam numer telefonu, ale nie w przychodni. u nas mało kto wie a im sie nie spieszy informować to od położnej zależy też, ja się kilka lat temu dowiedziałam a teraz sama dzwoniłam i się musimy umówić na wizytę bo to w moim przypadku ona do mnie musi przyjść.
takie info na temat: http://zdrowa_rodzina.republika.pl/komp_poloznej.htm
No majaam venessie obcieli 10000 glosow, a ben z niemowlakow z pierwszego miejsca zginal calkowicieOliwa sprawiedliwa oby tak dalej.
Aniaso ciekawa jestem miny matki kielbachy albo vaneski
Mika dzieki mam nadzieje ze zastrzyki zakoncza udreke moja i malego bo biedny sie tak meczy, i w tej chwili nadal goraczki nie ma, wiec jesli dobrze dobrany antybiotyk to moze i skutek juz jest. Oby
Kasiagratulacje dla Ciebie i Matiego!!!! dobrze że sprawiedliwie to ocenili
No ja z tą położoną faktycznie mam szczęście jak tak czytam że u Was niebardzo to funkcjonuje, a mi jeszcze taka sympatyczna się trafiła, ot przynajmniej tu mi szczęście dopisało ;-)
Na szczescie mam kontakt z ta polozna, z ktora sie umowilam do porodu. A ze musze placic za wizyty to juz trudno... Najwazniejsze jest dla mnie poczucie bezpieczenstwa.
witam sie!
juz po wizycie u gina.....wszystko dobrze,dzidzius rosnie,wazy juz ok.900 gram....
wszystkie pomiary w normie,szyjka tez ok....przytylam az 3 kg.
Musze sobie chyba ze slodyczami zestopowac....
No i dzidzia nie do konca sie pokazala,ale pani gin. mowila ze raczej siusiaka nie widzi...buu....wiec 2 dziewczynka chyba bedzie.....