reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No Anet cieszę się, że z dzidzią wszystko ok. Choć moja w 23 tyg. ważyła zaledwie 500g. Ale ty masz więcej miejsca w brzuszku, bo już tam jeden dzidziuś rozepchał:)

reklama
poczytałam i podsumowywując, jak któraś uważa się za słonia, to przyznam się iż obecnie ważę 96kilo! Jest to zasługą nieleczonej wcześniej tarczycy, bo ciążę zaczełam z 83,5 kg- i tak schudłam do niej 12 kilo.
Kasia super wieści z Mateuszkiem w konkursie, ale trochę gorsze z waszym chorowaniem...
Przyszedł mi juz ciśnieniomierz!!!

a i jeszcze o to która pierwsza, to wydaje mi się że żadna mnie nie ubiegnie, pewnie potna mnie ok. 20 lipca, ale jeszcze się okaże.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anet wazne ze wszystko w porzadku, moze bedziesz miec niespodzianke przy porodzie. Maly po zastrzyku nie ma w koncu goraczki, efekt natychmiastowy
A mezowi tak sie spodobalo za granica ze dzis mi oznajmil ze chyba 3 msc tam zostanie:szok::szok::szok:A tak na powaznie to nie ze sie spodobalo tylko prawdopodobnie kontrakt na druga prace zostanie prawdopodobnie przedluzony. Mam nadzieje ze na porod wroci:baffled::baffled:

poczytałam i podsumowywując, jak któraś uważa się za słonia, to przyznam się iż obecnie ważę 96kilo! Jest to zasługą nieleczonej wcześniej tarczycy, bo ciążę zaczełam z 83,5 kg- i tak schudłam do niej 12 kilo.
Kasia super wieści z Mateuszkiem w konkursie, ale trochę gorsze z waszym chorowaniem...
Przyszedł mi juz ciśnieniomierz!!!
Miranda mam niewiele mniej na koncie takze nie masz co sie martwic a tarczyce mam zdrowa:tak::tak:;-)Mysle sobie ze teraz juz po tych zastrzykach bedzie dobrze. Oby na jak nadluzej
I jak cisnienie w porzadku??

reklama
Kurde Kasia:) Ty się masz z tymi swoimi chłopakami. Oby tylko było lepiej;)
E! Laski! to nie wyścig. Niech maluchy się zdrowo chowają w waszych brzuszkach!

Oki lecę się kąpać:0) Miłego wieczorka życzę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry