Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dla mnie odstawić słodycze to też koszmarTa glukoza nie taka straszna skoro ja już wieczorem słodycze wcinam
Mam nadzieje że wyniki bede miała dobre bo jesli nie to bede musiała odstawic słodycze a tego chyba nie zniosę![]()

Jak u mnie wyjdzie, to gorzej, bo prawie nie jem słodyczy. tort był tylko 2 razy od początku roku i raz paczka delicji.Ta glukoza nie taka straszna skoro ja już wieczorem słodycze wcinam
Mam nadzieje że wyniki bede miała dobre bo jesli nie to bede musiała odstawic słodycze a tego chyba nie zniosę![]()

W środę i kurcze naprawdę marzę żeby były w normiedla mnie odstawić słodycze to też koszmar
a kiedy będziesz mieć wyniki?
:-).Wiesz to bylo usg 2d poniewaz nawet jak ci robia 3/4d to do pomiarow i tak przewaznie przelanczaja na 2d poniewaz sluzy ono do oceny wiekosci, dlugosci a 3d dla raczej milych wrazen. Waga jest wyliczana wg dlugosci, obwodu brzuszka, nie ma tam przeciez zadnej wagi, to tylko przykladowe szacunkowe obliczenia. Nie twierdze ze usg zawsze sie myli ale naprawde zdarzaja sie najrozniejsze przypaki. Kolezance podano przed porodem 3,800 a ona biedna szczuplutka miala dzieciaczka 4,500, potem w biegu cc robili bo sama nie dala rady.