reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Konczac temat wagi dzidziusiow to moj gin powiedzial mi ze najnowsze amerykanskie badania mowia o tym ze przyjmowanie witamin w ciazy (oczywiscie jezeli wyniki mieszcza sie w normie) powoduje "pasienie" dziecka i jest najczestsza przyczyna wysokiej wagi u dzieci.
Ja bralam do 12 tygodnia kwas foliowy i jod a od tamtego czasu mam wyniki w normie i nie biore zadnych witamin.

Konczac temat wagi dzidziusiow to moj gin powiedzial mi ze najnowsze amerykanskie badania mowia o tym ze przyjmowanie witamin w ciazy (oczywiscie jezeli wyniki mieszcza sie w normie) powoduje "pasienie" dziecka i jest najczestsza przyczyna wysokiej wagi u dzieci.
Ja bralam do 12 tygodnia kwas foliowy i jod a od tamtego czasu mam wyniki w normie i nie biore zadnych witamin.
hm dziwne, pierwsze słysze...

hm dziwne, pierwsze słysze...
Tez mi sie wydawalo to dziwne ale wierze bo polozna potwierdzila mi to samo. Jezeli dostarczamy dziecku wszystko, co potrzebne do rozwoju z pozywienia to witaminy sa zbedne (wylaczajac jod i kwas foliowy w pierwszych 12 tc). Gin powiedzial ze gdybym brala te mieszanki witamin dzidzia bylaby wieksza.

Tez mi sie wydawalo to dziwne ale wierze bo polozna potwierdzila mi to samo. Jezeli dostarczamy dziecku wszystko, co potrzebne do rozwoju z pozywienia to witaminy sa zbedne (wylaczajac jod i kwas foliowy w pierwszych 12 tc). Gin powiedzial ze gdybym brala te mieszanki witamin dzidzia bylaby wieksza.
cos w tym pewnie jest :tak:

cześć dziewczyny zaniedbałam was trochę ale remont mamy , ja w przyszłym tygodniu mam badanie z glukozą i nie wiem jak to przełknę bo ja mało cukru używam jak herbatę mąż mi kiedyś przesłodził to po pierwszym łyku zaraz mnie zamuliło

moja G na ostatniej wizycie przepisała mi kwas foliowy 5 ml. , ascofer i prenatal bo wyniki niebyły zbyt dobre ,wdodatku ząb ni sie ukruszyl i mnie pobolewa bende musiala zapisać sie do dentysty bo jak mnie zacznie bolec pożadnie to przerąbane bende mieć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry