izabela...
Fanka BB :)
ja musiałam powtórzyć badanie z 75g i mam trochę stracha co tam mi wyjdzie...W środę i kurcze naprawdę marzę żeby były w normie:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja musiałam powtórzyć badanie z 75g i mam trochę stracha co tam mi wyjdzie...W środę i kurcze naprawdę marzę żeby były w normie:-)
hm dziwne, pierwsze słysze...Konczac temat wagi dzidziusiow to moj gin powiedzial mi ze najnowsze amerykanskie badania mowia o tym ze przyjmowanie witamin w ciazy (oczywiscie jezeli wyniki mieszcza sie w normie) powoduje "pasienie" dziecka i jest najczestsza przyczyna wysokiej wagi u dzieci.
Ja bralam do 12 tygodnia kwas foliowy i jod a od tamtego czasu mam wyniki w normie i nie biore zadnych witamin.
Tez mi sie wydawalo to dziwne ale wierze bo polozna potwierdzila mi to samo. Jezeli dostarczamy dziecku wszystko, co potrzebne do rozwoju z pozywienia to witaminy sa zbedne (wylaczajac jod i kwas foliowy w pierwszych 12 tc). Gin powiedzial ze gdybym brala te mieszanki witamin dzidzia bylaby wieksza.hm dziwne, pierwsze słysze...
cos w tym pewnie jestTez mi sie wydawalo to dziwne ale wierze bo polozna potwierdzila mi to samo. Jezeli dostarczamy dziecku wszystko, co potrzebne do rozwoju z pozywienia to witaminy sa zbedne (wylaczajac jod i kwas foliowy w pierwszych 12 tc). Gin powiedzial ze gdybym brala te mieszanki witamin dzidzia bylaby wieksza.