Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zgadzam sie Mika,nikt kto tak nie ma i nie wie jak to jest nie może powiedzieć,ja tez wolałabym sie pooszczędzać,ale czasami sie poprostu nie da,a nie zostawie dzieci bez opieki bo by zaraz policje wzywano i mi je odebrano,wiec cos za coś niestetyno własnie całkowicie Cie rozumiem, jak tu sie oszczędzać mając tyle na głowie?? łatwo mówić...![]()
Witam. Piwonia rowniez doskonale cie rozumiem, poniewaz juz doswiadczenia wiem ze oszczedzac sie to mozna ale nie majac dzieci na glowie. Ja bardzo sie ciesze ze dobrze sie czuje bo kto teraz zajal by sie dziecmi i moj Mati jeszcze malutki, jak zachodzi potrzeba to i nosic go musze. Nie ma wyjscia.ja nie mam nikogo do pomocy i od 7 do 18 jestem sama,wiec jakos musze dawac sobie rade
czesc Kasia, jak Mati?Witam. Piwonia rowniez doskonale cie rozumiem, poniewaz juz doswiadczenia wiem ze oszczedzac sie to mozna ale nie majac dzieci na glowie. Ja bardzo sie ciesze ze dobrze sie czuje bo kto teraz zajal by sie dziecmi i moj Mati jeszcze malutki, jak zachodzi potrzeba to i nosic go musze. Nie ma wyjscia.
W kazdym razie mam nadzieje ze po komunii w koncu odsapniesz

Tylko mam problem z dojezdzaniem na te zastrzyki probuje zalatwic kogos prywatnie do domu aby podal zastrzyk ale cos mi nie wychodzi. Bo musze chodzic prosic sasiadow, mam zalatwione dojazdy ale mi glupio bo zona tego sasiada jest w szpitalu i wez tu go szarp o jezdzenie z nami

W lutym byłam na zwolnieniu,a i tak dostałam.co do podwyżek, to ja tez słyszałam taki fakt - że jeśli w ostatnim miesiącu przed L4 - takim do końca porodu dostanie sie podwyżkę, to jest ona brana pod uwagę, tylko wtedy jeśli 3 m-c wstecz przepracowałysmy bez żadnego dnia na L4![]()
Maggie rozumię cię, mnie też trafia ze zmianą nazwiska, tyle że mi gożej bo siedzę w anglii. I tak nie źle, 2 lata po ślubie będę mieć nowy dowód. Czy to nie głupie że nikt ci nie moze odebrać, tylko musisz osobiście?Ja zjem śniadanko i rajd po urzędach żeby zmieniać dane, cholera po co mi było to nazwisko zmieniać ;-)nawet nie wiem czy dobrze wypełniłam ten pit do urzędu
![]()
Maggie rozumię cię, mnie też trafia ze zmianą nazwiska, tyle że mi gożej bo siedzę w anglii. I tak nie źle, 2 lata po ślubie będę mieć nowy dowód. Czy to nie głupie że nikt ci nie moze odebrać, tylko musisz osobiście?