reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej Gosia!

Agusia a jak u was klimaty przedślubne?

a ja chyba zaraz padne - jak na mnie bardzo wczesnie - ale niestety jelitówka nie przeszła wczoraj i jeszcze mnie w nocy i do południa męczyło - jedyny plus że tak i jelita oczysciło że przestało mnie tak boleć nad brzuchem i zdecydowanie łatwiej i bezbolesniej się schylam...no ale osłabiona jestem a mój Karol jakiś taki pobudzony i nakrecony że nadązyć za nim nie można...bez chwili wytchnienia :(

reklama
moze to okropnie zabrzmi, Baska, nawet ci tej jelitowki zazdroszcze troche. ;-)
U mnie jest sytuacja wrecz przeciwna, Dzis nawet wyprobowalam sposob mojej kolezanki (szklanka oliwy z oliwek z sokiem z grapefruita). POdobno po dwch porcjach (1 x dziennie wieczorem) powinno zadzialac. Mam nadzieje, bo nie dosc, ze przybywa mi kilogramow (bo co zjem, to zostaje we mnie!) to jeszcze mam klopoty z chodzeniem i schylaniem sie etc.. brzuch taki twardy!
Co ja bym dala, zeby mnie tak troszke przeczyscilo!

tO WSPÓŁCZUJĘ...Ja już od dwóch tygodni na siemiu lnianym jede bo bez tego oże raz w tygodniu kibelek odwiedzałam.Ale nie martw się ja mimo regulernego wypróżniania się i tak ide co tydzień ojekieś 0,5 kg do przodu .We wtorek mam wizyte u gina i jestem ciekawa co mi powie:tak:.Pewnie bedzie ochrzan ,ale co zrobie

Jutro a wlasciwie dzisiaj wracam do Polski. Nakupowalam tyle ciuchow dla malej ze mam nadwage bagazu i podreczny ciezki. Wiedzialam ze tak bedzie. Mam nadzieje ze podroz minie mi gladko i ladowanie samolotu bedzie delikatne.

klotnie zakonczone:-D
placimy miesiecznie 250 za mieszkanie i zywimy sie sami:-D:-D
wczesniej moj placil 800 za wszytsko... i to jeszcze jak go szwagierka oszukiwala:wściekła/y:
a my przeciez tyle nie przejemy:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry