reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Odpocznij Kasiu!!I weż coś lepiej żeby Cie bardziej nie wzieła choroba!!
Miłych snów!!!

Ja też mykam bo już mam wode lekko chłodną ide się opłucze i może jakiś filmik obijże :dry:
DOBRANOC!!
Aniu a Ty idziesz już spać???

reklama
Ania juz chyba spi:tak::tak:
A ja juz biore tabletki, syropy nic nie daje, bede w poniedzialek z mmalym na kontroli to lekarz cos mi chyba zapisze.
Idz, idz poloz sie. Dobranoc

tez raczej nie myslalam do tej pory:tak: najwyrazniej mi sie stres przedporodowy wlaczyl, jak to Aneczka okreslilas;-)

poczekamy zobaczymy, narazie wlacze z angielska sluzba zdrowia bo moja polozna mi kazala sie zarejestrowac w moim 28 tygodniu ale juz nie ma miejsca, ani w 29 ani w 30 ani 31 tygodniu:angry: wyobrazacie sobie? nie ma miejsca i koniec dopiero na 3 czerwca
a ja przeciez mam problemy z zelazem
wiec sie zapisalam do zwyklego lekarza na czwartek, zobaczymy:confused:

Cos zła przychodnia Ci sie trafil mi wizyty wyznacza połozna a w recepcji pani sprawdza która godzina jest wolna.Zadzwon do połoznej i powiedz o całej sytuacji:angry:.Czasmi niestety te baby w recepcji mysla ze jak Polka to nie wie co robic.

Wizyty w najblizszym czasie to 25tydz.GP i 28Tydz.połozna i chocby nie wiem co sie działo to masz prawo do wizyty w 28 tyg.
Powinnas miec to w swoich papierach ciazowych.Wyglada to tak

Załączniki

• scan0002.jpg
    scan0002.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 53
Mewa, a nie ma u was drop in time,godzina w tygodniu kiedy możesz przyjść i jak będziesz pierwsza, albo będzie na tyle mało osób przed toba że cię przyjmie?Bez rejestrowania, przychodzisz i czekasz na swoja kolejkę?

Mewa, a nie ma u was drop in time,godzina w tygodniu kiedy możesz przyjść i jak będziesz pierwsza, albo będzie na tyle mało osób przed toba że cię przyjmie?Bez rejestrowania, przychodzisz i czekasz na swoja kolejkę?
Pierwsze słysze ale moj mąż oblukany lepiej niz ja mówi ze jest cos takiego.Walcz jak lwica oswoje prawa Mawa.

reklama
hej spiochy:-D:-D:-D
mala tak kopie e od szostej nie spie:dry:
a potem nacpana caly dzien:dry:
dzisiaj do mamy jade... moj terz wszedzie chc jedzic byle w domu nie siedziec:-D
a ja korzystam wycieczek:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry