aneczka2425
Fanka BB :)
u mnie pogoda średnia ale wczoraj też tak było ze rano wiało i mało fajnie było a popołudniu grzało fajnie
ja mam po weekendzie niestety dziś w domku, jutro mój ma wolny jeden dzień może pogoda dopisze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,Jezeli jestes nie zadowolona z połoznej i jej opieki zgłos na nia skarge i zmien połozna
.Jezeli nie radzis sobie dobrze z angielskim pamietaj ze zawszwe przysługuj Ci bezpłatnie tłumac.Powodzenia i pisz na bierzaco co i jak.Mnie wczoraj też wzięło ale głowę wysoko położyłam i przeszło. Reni mam na wszelki wypadek zawsze w pogotowiu.a wogole to wczoraj wieczorem mialam pierwszy atak zgagi w moim zyciuokropne, palace uczucie na wysokosci przepony
dzisiaj sie nie bede juz tak obzerac jak wczoraj, moze unikne...

Mewa to trafiła Ci sie jakas fatalna poozna w karcie która Ci skopiowałam jest napisane co na kazdej wizycie bedzie robione i o czyms takim nie wyczytałam,Jezeli jestes nie zadowolona z połoznej i jej opieki zgłos na nia skarge i zmien połozna
.Jezeli nie radzis sobie dobrze z angielskim pamietaj ze zawszwe przysługuj Ci bezpłatnie tłumac.Powodzenia i pisz na bierzaco co i jak.

normalnie w szoku jestem sam wszystko szykuje ja tylko na obiad usmażyłam kotleciki.