reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hehe chyba tak aneczka, ale co się odwlecze to nie uciecze :-D ja spadam przygotować mięsko na obiad a potem się biorę za te moje włosiska, miłego południa ;-)

reklama
Witam sie i ja.
U nas tez sie zapowiada piekny dzien i wybieramy sie do tesciów na grila.Mnie cos ostatnio po jedzeniu mlii:baffled: a myslałam ze to juz za nami i głowa mi peka chyba za długo spałam.Oj marudze z rana jak stara baba:wściekła/y:.Co do bólu kregosupa to mnie na razie odusciło ,wyczytałam ze to moze byc mni.brak wapna wiec codzienie jem danonki z wapnem i szklanka mleka po kilku dnich kregosup przestał bolec:tak:

witam niedzielnie dziewczynki:tak:
u mnie pogoda bardzo przyjemna dzis, bedzie trezba ruszyc sie na spacer pozniej, poki co po sniadaniu trawie:-)
a jaka w PL pogoda?
chyba fajna jak niektore na grilla sie nastawiaja:tak:
tez milo jak ladnie jest na uroczystosci komunijne:tak:

Pierwsze słysze ale moj mąż oblukany lepiej niz ja mówi ze jest cos takiego.Walcz jak lwica oswoje prawa Mawa.

dzieki Motyl i Miranda, no wiem ze mam prawo, w rejestracji mi nawet polecili skontaktowac sie z polozna tylko ze jej nigdy nie ma pod telefonem:angry: taki system glupi bo ona sama mnie powinna zarejestrowac a nie przez recepcje...no nic mam wizyte u rodzinnego w czwartek jak by co, wiec mam nadzieje na morfologie
juz jestem sprytna i zarejestowalam sie do konca ciazy co 2 tygodnie:tak:

zreszta co polozna mi poradzi- centymetrem mi zmierzy brzuch jak ostatnio?

reklama
a wogole to wczoraj wieczorem mialam pierwszy atak zgagi w moim zyciu:shocked2: okropne, palace uczucie na wysokosci przepony:nerd: dzisiaj sie nie bede juz tak obzerac jak wczoraj, moze unikne...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry