reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No ja nie miałam wyboru musiałam poprać bo są w różnym stanie, ale najgorsze, że wszystkie dosłownie wygotowane i twarde brrr, no i część miała plamy, które trzeba było sprawdzić, czy to w ogóle da się sprać. Ale mam kurteczkę zimową i kombinezon na 3-6 m-cy no i ubranka do chrztu dla chłopca i kombinezonik zimowy do chrztu dla dziewczynki. Także jestem ogólnie zadowolona :)

no moje tez wymagaja odswiezenia, ale plamek jest niewiele i nawet jak nie zejda to ciuszkow mi nie zabraknie.:-)

A ubranko do chrztu bede musiala kupic. zamierzam niedlugo poszperac w necie i sprawdzic ceny

no moje tez wymagaja odswiezenia, ale plamek jest niewiele i nawet jak nie zejda to ciuszkow mi nie zabraknie.:-)

A ubranko do chrztu bede musiala kupic. zamierzam niedlugo poszperac w necie i sprawdzic ceny
No ja kupiłam na allegro i poczta zgubiła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No pech jak nic. A w tą sobotę chrzciny mojej chrześnicy. Porażka:wściekła/y:

Cześć Mika i jak tam??
Wszystko sie udało, było super...w Kościele oczywiście sie poryczałam to strasznie wielkie przezycie :tak:pogoda w miare dopisała aczkolwiek rankiem popadało, ale potem było już ok:tak:
Dzien zaczął sie niestetty źle, ukradli nam rowery:szok: córka płakała nie mogłam jej uspokoić...:-(ale potem wszystko wróciło do normy aczkolwiek jeszcze to przezywa, żal mi jej bedziemy musieli jej kupić nowy :szok:

Tesciowa niestety nie przemyslała....:-(

Mika przykro z tymi rowerami ale dobrze że już po komunii i ze się udało:-)
Ewelinka miłego dzionka:-)
Ja zaraz uciekam pozałatwiam co muszę i potem lenistwo:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry