reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
cześć dziewczynki.Ja tylko na chwilkę. Jeżeli chodzi o te bóle, to ponoć jest to wynikiem rozchodzenia się miednicy przygotowujacej się do przejścia przez nią dziecka, w szkole rodzenia o tym mówili. Po za tym zaczynają luzować ścięgna i organizm wytważa mniej jakiś tam płynów, co jest przyczyna bóli stawów. Ale lepiej upewnic się u gina, jeżeli to co innego.
No jak rozmawiałam z gin to mówiła, że może to być, ale lepiej przyjechać i sprawdzić. Dlatego dla spokoju ducha swojego i mojego A jutro jedziemy sprawdzić co i jak :happy2:. Mam nadzieję, że to rozciąganie itp. i nic się nie dzieje :-).
Jutro wieczorkiem się okaże co i jak :blink:

reklama
wiesz deli, ja też ostatnio tak się jakoś czuję jak na okres, ale juz to znam z pierwszej ciaży, więc jestem spokojna. Ale fakt sprawdzić warto jak możesz. Ja nawet nie mam wizyt ginekologicznych, taki system. Ale mam nadzieje że wstko jest dobrze. Jak tak was czytam o tych skracających się szyjkach i rozwarciach na palec, to trochę się boję że tu nawet jakbym cos z tych rzeczy miała to i tak nikt nie zobaczy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry