reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Czołem.Ja dzis na 15 do lekarza:-)a na 16:30 do szkoły na wywiadówkę:zawstydzona/y:.U nas słonecznie ale chłodno ,taki zimny wiatr wieje.Zaraz ubieram się i lece do sklepu po krem depilujący bo musze krzaki usunąć:-)

Cześć dziewczyny
Ja dziś w łóżku się kuruje :( niestety gardełko boli coraz bardziej, chrypy takiej nie miałam chyba z 28 lat jak żyję.... dalej kaszelek jest :( porażka

Do tego wszystkiego jestem zła, bo facet w banku najpierw nie sprawdził adresu do korespondencji... nic nie mówiłam, bo w sumie też zapomniałam zmienić, choć jako pracownik banku powinien to sprawdzic przed zamówieniem karty.
Więc po 2 tygodniach jak karty nie było i znaleźliśmy przyczynę pan miał zamówić drugą kartę i znów czekałam. Wczoraj zadzwoniłam na infolinie, bo znów mijają dwa tygodnie i karty nie ma i co się okazało, że pan jej nie zamówił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: miesiąc bez karty.
Ja go dziś zamorduje przez telefon, a do tego skargę napiszę na niego. Nie dość, że człowiek poszedł mu na rękę i przymknął oko na błędy ze względu na to, że pracujemy w tej samej branży to jeszcze muszę się męczyć przez miesiąc bez karty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Witam:-)
współczuję Deli choróbska i problemów z niekompetentną osobą!!!

u mnie stresy na tyle duże że wczoraj brzuch i podbrzusze bolało że ąz łzy leciały, bralam wszystkie możliwe leki, dziś lepiej ale problemy nadal są..

Witam się z rana.;-)
Dopiero wstałam i z kawą się witam. Ciężkie chmury na niebie są. Do tego zimno jest brrr...:-(
Deli współczuję przebojów z kartą. I dzięki za link do sklepu :-) Już robię wirtualne zakupy.:tak:
Sempe co się stało?

reklama
Hej!
Ja wczoraj miałam straszny dzień - "samopoczuciowo" aż się zastanawiałam czy do szpitala nie jechać... strasznie słabo mi sie zrobiło koło południa, brzuch się zacząl spinać - tak nawet boleśnie, przeleżałam cały dzień i dziś mam nadzieję, że będzie lepiej... Jeszcze dostałam opie*** od M, za prasowanie... Nie wiem a tu remont pełną para od dziś znów ruszył... Boże byle do sierpnia bo jakieś czarnowidztwo mi się włącza :-(

Czy mi się wydaje czy Kasia sie nie odzywała - ciekawe jak tam Mateuszek i Ona....:confused::confused:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry