reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja jak tylko pogoda piękna to opalam się na balkonie a mam slonce do 13.30 kilka seansów już zaliczyłam i widzę efekt już nie jestem blada jak sciana, siedze np z staniczku i krótkich spodenkach

reklama
ja jak tylko pogoda piękna to opalam się na balkonie a mam slonce do 13.30 kilka seansów już zaliczyłam i widzę efekt już nie jestem blada jak sciana, siedze np z staniczku i krótkich spodenkach
tez bym chciała ale ciut sie boję tych przebarwien..:baffled:
o tej porze zawsze już byłam ciut opalona... a teraz?

mam kilka przebarwień ale nie zwracam na nie uwagi, przestałam kiedy mój W umarł na czerniaka skóry:-( a stronił od słonca jak tylko mógł!
więc nie oszczędzam swojej skóry tylko korzystam ile się da.
Nie bój się Mika, posmaruj się wysokim filtrem i będzie dobrze:-)

mam kilka przebarwień ale nie zwracam na nie uwagi, przestałam kiedy mój W umarł na czerniaka skóry:-( a stronił od słonca jak tylko mógł!
więc nie oszczędzam swojej skóry tylko korzystam ile się da.
Nie bój się Mika, posmaruj się wysokim filtrem i będzie dobrze:-)
no moze sie skusze mam słoneczko na balkonie prawie cały dzien :tak:

Tak tak trzeba korzystać skoro można!!Mi zawsze wszyscy mówili że nie powinnam się opalać bo mam niebieskie oczy jestem blondynką i jasną cerę i że będę się na czerwona opalać a ja jestem zawsze od razu brązowa!!!
I teraz też chce jakoś wyglądać!A nie blada...

Cześć mamuśki!
Ja już dzisiaj załatwiłam kilka spraw, męża do pracy odwiozłam i auto do warsztatu zawiozłam- ciepło się robi a klima nie działa, jakaś nieszczelność jest :-( ostatnio pojechałam do Wrocławia to myśłałam że w tym aucie nie wytrzymam tak gorąco było, nogi od razu spuchły, także się modlę żeby to jakaś pierdoła była i dalo się szybko naprawić :-(

Poruszyłyście wczoraj fajny temat proszków, ja właśnie słyszałam że Dzidziuś jest tani i dobry, ale sama żadnego doświadczenia z proszkami nie mam, teraz jak mam jakieś rzeczy to piorę w naszym proszku ale przymierzam się do tego żeby wszystko wyprać w proszku dla dzieci i dlatego szukam opinii :tak:

Zazdroszczę Wam balkonu i opalania, ja niestety nie mam takiej możliwości. Korzystajcie dziewczyny ile się da, ja na swoją twarz nie mogę patrzeć taka blada jestem :-(

Cześc Kochane :-)
Ja już po śniadanku, na 12.20 mam wizytę u gina i będę chciała przedłużyć zwolnienie :tak:
Mam nadzieje że nie będzie problemu.
Potem jadę do fryzjera na baleyage :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry