reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
siemka laski - oj to u mnie cieplej - prawie 20 stopni już

dopełzłam jakoś do pracy, ale ledwo żyje - normalnie nie wiem co ja taka zmeczona jestem, codziennie budze sie rano - tzn. budzik mnie niestety budzi:baffled:i czuje sie jak po górskiej wyprawie - nogi mi napierdzielają(a wczoraj wymoczone), a po 21 już chrapie. Normalnie czuje się gorzej jak po dobrej imprezie:wściekła/y:
Już w poniedziałek marze o piatku...:shocked2:

a po pracy wiele nie robie - tak z kąta w kąt tylko - czasami coś załatwić i tyle...

podziwiam Was babeczki, te które maja jeszcze jakieś szkraby w domu!!!!:blink:

a co Wy macie za imprezke?
A w Olsztynie są juwenalia studenckie i ani mnie ani Aneczki na nich nie będzie:wściekła/y: I bardzo żałujemy.

No dziewczyny dzięki za towarzystwo przy kawie i śniadanku ale musze już lecieć. Koleżanka się zapowiedziała z roczną córeczką na 9:30 i musze poodkurzać i podłogi pomyć bo małe brzdące lubią się po nich tarzać.
To do zobaczenia później. Miłego poranka życzę:-D

A w Olsztynie są juwenalia studenckie i ani mnie ani Aneczki na nich nie będzie:wściekła/y: I bardzo żałujemy.

No dziewczyny dzięki za towarzystwo przy kawie i śniadanku ale musze już lecieć. Koleżanka się zapowiedziała z roczną córeczką na 9:30 i musze poodkurzać i podłogi pomyć bo małe brzdące lubią się po nich tarzać.
To do zobaczenia później. Miłego poranka życzę:-D
pa, miłej wizyty :tak:

witam:-) ja już po sniadaniu po kawie po II sniadaniu:wściekła/y::szok::-D

od dzis do piątku Młodego mi nie przyprowadzą bo babcia ich nawiedziła i zajmie się wnukiem więc można powiedzieć mam 3 dni laby tylko że co to za laba jak Mała wisi na mnie hihih

Dzień dobry Królewny z brzuszkami!!!:-D
No widze tutaj rannego ptaszka!Aniu co Ty tak wcześnie wstajesz!?
U mnie też jest bardzo ładnie słoneczko świeci żadnej chmurki jak narazie nie widać tylko wiaterek wieje.
Dziewczyny siedzicie sobie troche na słoneczku i się opalacie?Nie mówie że w stroju czy coś ale bym buźkę i rączki chętnie opaliła choć troche,można??Chyba nie zaszkodzi??!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry