Mola1
Fanka BB :)
No niby racjaktg to zapis skurczy więc po co go robić skoro ciężarna nie skarży się na skurcze??

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No niby racjaktg to zapis skurczy więc po co go robić skoro ciężarna nie skarży się na skurcze??

Tak w Sulechowie:-)A Ty chodzisz w Sulechowie, prawda?
Pewnie bedziesz zadowolona bo prawie same dobre opinie slyszalam od kolezanek ktore tam rodzily;-)Tak w Sulechowie:-)
Jednego już tam rodziłam i jestem zadowolona teraz tylko położną sobie wezmę coby mi wanne pilnowała (będę mieć jeden problem z głowy).Bo u nas straszny tłok na tej porodówce jestPewnie bedziesz zadowolona bo prawie same dobre opinie slyszalam od kolezanek ktore tam rodzily;-)
we wtorek byłam o 15 u gina to mi powiedziała ,że od rana już 5 porodów było,a to bardzo mała porodówka ( 1 malutka salka ,1 duża ,1 z wanną i 1 jako sala operacyjna).W Zielonej jest duża sala i porobione takie boksy a takich bardziej kameralnych to są 3 lub 2 ,ale kazdy skarzy się na opiekę w Zielonej :-)ktg to zapis skurczy więc po co go robić skoro ciężarna nie skarży się na skurcze??
Oj moja też jakaś nadpobudliwa jest ,ale to może dlatego ,że wczoraj była grzeczniutkadziewczyny a jak tam wasze maluszki buszuja czy raczej spokojne dzisiaj sa?moja daje mi dzis popalic;-)

moje tez fika,ale to pewno dlatego,ze jak wyszłam o 10 dopiero teraz usiadłam w spokojuOj moja też jakaś nadpobudliwa jest ,ale to może dlatego ,że wczoraj była grzeczniutka![]()