MALINKA2109
Fanka BB :)
Witam nowe mamusie!!
Ja jestem podczytuje Was,ale nie mam weny na pisanie....jakiegoś doła załapałam...
Ja jestem podczytuje Was,ale nie mam weny na pisanie....jakiegoś doła załapałam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Malinka jakiego dola znow, to z nudow pewnie. Wez sie za liste z wyprawka zapomnisz o dolachWitam nowe mamusie!!

hmmm czytać jakoś nie mam weny mam 3 książki zaczęte i skończyć żadnej nie moge...a grać to juz mi się nie chce...jakoś zaczynają mnie złościć te gry....Malinka masz za duzo czasu wolnego i dlatego jakies bezsensu doly Ci przychodza do glowy.... Moze poczytaj jakas ciekawa ksiazke, ktora by Cie wciagnela inna rzeczywistosc? Albo pograj w jakas gre komputerowa np przygodowke?![]()

Pojde, pojde. Zwatpilam chwilowo jak dziewczyny powiedzialy ze bez sensu jest tak wczesniej ale juz jestem wyedukowana ze warto:-)Malinka jakiego dola znow, to z nudow pewnie. Wez sie za liste z wyprawka zapomnisz o dolach
Mola ciesze sie ze rozwialam twoje watpliwosci, jak daja to bierz i uciekaj i nie ogladaj sie za siebie. To badanie nie jest szkodliwe a w normalnych warunkach ciezko o nie sie doprosic. Mi z laski je zrobiono gdy cisnienie skakalo mi powyzej 150 i balam sie o dziecko. Jak nie chcesz to z checia za ciebie pojde![]()