reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Koleżanka mi sms-a przysłała, że na patologii z podejrzeniem cholestazy leży. No niby tylko do jutra, bo jej wyniki robią. Czuła się świetnie tylko skóra ją coś swędziała (a termin ma na wrzesień). A tu się okazuje, że jeszcze ma rozwarcie na palec... Także proszę mi tu Kasiu nie biegać za dużo. Bo ona też spokojnie do pracy chodziła.

reklama
Koleżanka mi sms-a przysłała, że na patologii z podejrzeniem cholestazy leży. No niby tylko do jutra, bo jej wyniki robią. Czuła się świetnie tylko skóra ją coś swędziała (a termin ma na wrzesień). A tu się okazuje, że jeszcze ma rozwarcie na palec... Także proszę mi tu Kasiu nie biegać za dużo. Bo ona też spokojnie do pracy chodziła.
Jasne Efe powiedz to mojemu synkowi, ze mama ma zakaz biegania:dry::dry:
Cholestaza straszne swinstwo, wspolczuje

Dziewczyny swedzi bo w ciazy na brzuchu zwlaszcza skora sie napina i wysusza dlatego lepiej ja natluszczac. Chlostaza to ciezka choroba powodujaca uporczywy swiad calego ciala, powoduje drapanie az do krwi. Tak potrafi swedziec ze nie mozna spac. Oczywiscie po ciazy mija ale zachorowac na to to srednia przyjemnosc.

Dziewczyny swedzi bo w ciazy na brzuchu zwlaszcza skora sie napina i wysusza dlatego lepiej ja natluszczac. Chlostaza to ciezka choroba powodujaca uporczywy swiad calego ciala, powoduje drapanie az do krwi. Tak potrafi swedziec ze nie mozna spac. Oczywiscie po ciazy mija ale zachorowac na to to srednia przyjemnosc.
a ja Kasia tak własnie mam:-(

reklama
Iwonko ale gdzie ty masz te wysypke??Cholestaza to nie wysypka, to po prostu swiad bez wysypek, praktycznie bez przyczyn powoduja ja zolc watrobowa.
Ja np. boje sie konca czerwca bo zawsze jak kwitna trawy dostaje straszna wysypke na nogach, drapie sie do krwi
Dodam tylko ze np. Kuba mial alergie na pomidory a wysypke dostawal na brzuchu, potrzebna ci masz niestety pewnie ze sterdydem

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry