Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
O proszę: Cholestaza ciężarnych - Wikipedia, wolna encyklopedia
przeczytaj i się już nie denerwuj dobrze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dla teggo juz sie nie denerwuje bo i tak to nic nie da,musze poczekam do poniedziałku zrobie badania w poniedziałek i jak cos polece do lekarkiWróciłam i już tłumaczę.
Iwonko bez nerwów ją od kilku tygodni swędziały dłonie i stopy a potem łydki. Innych objawów nie ma. Zostawili ją w szpitalu , żeby zrobić badania. I wyszło że ma ALP podwyższone, czyli to za pewne ta choleostaza, czyli zatrzymanie żółci. Leczy się to wit. K i maścią na ten świąd na rękach i nogach.
ale ja swoich jeszcze nie jadłam:-(I ją jutro rano po obchodzie wypuszczą. Także spoko. Ta wysypka na brzuchu to co innego pewnie. Może od truskawek. Mniam ale bym sobie zjadła. U nas jeszcze nie ma. Wiadomo zimniej u nas.
czytałam to i inne artykuły i naprawde staram sie o tym nie myślec bo i tak nic przez weekend nie wskuramO proszę: Cholestaza ciężarnych - Wikipedia, wolna encyklopedia
odstawiłam jak sie pojawiły pierwsze kropeczki bo myślałam,ze to toU mnie by nie poleżały nawet minutki!
To może jesteś wrażliwa na krem przeciw rozstępom?
i wyszło by po 2 dniowej przerwie po nim,wątpieJa dostałam wysypki po lekach a w życiu nie byłam na nic uczulona! Może to od jakiegoś składnika w tym żelazie?
I prawidłowo. Idź te truskawki układać na ciasto to ci przejdzie.czytałam to i inne artykuły i naprawde staram sie o tym nie myślec bo i tak nic przez weekend nie wskuram
zaraz sie czyms zajme i wogole przestane myślec