Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to ładnie sie załatwiłaśPOMOCY
Coś mi stanęło w gardle i nie mam pojęcia jak się tego pozbyć, a przez to strasznie kaszle i nie wiem co zrobić
Płukałam już, piłam dużo i cały czas czuje, że coś tam siedzi w środkuno to ładnie sie załatwiłaś
ale niewiem co mogłoby ci pomóc,ja płukam wodą utleniona rozrobioną z woda i zawsze mi pomaga

wrocilam, a tu nikogo nie ma...
Deli - mam nadzieje, ze sobie poradzilas. Jak mnie cos tak mocno drapie w gardle i przeszkadza - staram sie zjesc kawalek chleba ze skorka, tak, jak w przypadku, gy osc rybia ci stanie, na przyklad... wtedy troszke mi pomaga... ale nie wiem, czy podziala w twoim przypadku, bo nie wiem, co tak naprawde ci jest.. w kazdym razie - zdrowka Ci zycze!!!!

Deli tak mi się przypomniało, że jakiś czas temu też mi coś "siedziało" na gardle, i kaszlałam aż w końcu musiałam zwymiotować i dopiero przeszłoNie wiem co Ci ale współczuję
![]()
Już to robiłam i dalej kaszle... chlebek nie pomógł... Czuje, że mi tak coś siedzi w gardle i jest tragicznie![]()
kurcze, nie fajnie.... nie umiem ci nic poradzic.... mi zwykle chleb pomagal... pewnie po prostu masz mocno podrazniona sluzówke od tego kaszlu i stad ten efekt "czegos w gardle"... cos lagodzacego by sie przydalo... ale tu juz zupelnie nie mam pojecia co.... przykro mi ze nie umiem nic podpowiedziec