reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ulotki nie mam... w necie doczytałam, że jest ograniczona wiedza na temat wpływu leku na ciążę, dlatego należy spytać lekarza... z kolei z for wynika, że niektóre stosowały zarówno vratizolin, jak i zovirax i bylo ok... tak okropnie to swędzi, sama już nie wiem co lepsze

reklama
Ja bym zastosowala zeby sie nie meczyc. Moja kolezanka dostala opryszczki (tez jest w ciazy) i babcinym sposobem smaruje pasta do zebow i jest coraz gorzej, bez sensu moim zdaniem.

Mi gin kazal do siebie dzwonic z kazdym lekiem ktory chce wziac, wiec tak robie. Pomijajac oczywiscie takie o ktorych wiem ze wolno. Jesli masz kontakt ze swoim to zadzwon rano i spytaj czym posmarowac, moze wtedy bedziesz spokojna.

pastą do zębów smarowałam jak mi wyskoczył jakiś bąbelek przy ustach (parę tygodni temu), ale też szybko nie zniknął;
natomiast tutaj jest zbyt duża zmiana (wokół ust +trochę broda+aż pod nos podchodzi), więc chyba nie ma sensu; ech............

posmarowałam cienką warstwą, już czuje ulgę...
najgorsze, że się z tego płyn sączy, praktycznie bardzo trudno nie przenieść tego gdzieś dalej:-( i już widzę, jak mi niżej na brodę schodzi; coś czuję, że w poniedziałek wyląduję u dermatologa:no:

posmarowałam cienką warstwą, już czuje ulgę...
najgorsze, że się z tego płyn sączy, praktycznie bardzo trudno nie przenieść tego gdzieś dalej:-( i już widzę, jak mi niżej na brodę schodzi; coś czuję, że w poniedziałek wyląduję u dermatologa:no:
Moze bedzie dobrze i zacznie sie cofac. A jak nie to lepiej zebys poszla do dermatologa, ktory przepisze Ci bezpieczna masc ktora sie szybko wyleczysz:tak:

witam niedzielnie
ja od 4 na nogach,troszke ogarniałam
u mnie jeszcze śpią,ale zaraz musze budzic
u nas mgła i słonko wychodzi,wiec licze,ze bedzie dzisiaj ladnie
miłej niedzieli i do poniedziałku,bo chyba dzisiaj juz nie zaglądnę

WITAM W TEN NIEDZIELNY POCHMURNY PORANEK:tak:
Nie śpie juz od godziny i zdążyłam nadrobić wczorajszą nieobecność.

Dziś jest moja PIERWSZA ROCZNICA ŚLUBU:-) Jak szybko ten rok minął i ile zmian przyniósł;-)

Mam nadzieję żę Agusi wczoraj wszystko się udało tak jak sobie wymarzyła i teraz jest juz przeszczęśliwą mężatką :tak:

Piwonia trzymam kciuki za komunię i za pogodę. Może w końcu jutro będziesz mogła porządnie odpocząć.

Deli a jak Ty się czujesz? Bioparox już zaczął działać? gardło mniej dokucza?

W piątek byłam u lekarza bo ten ból przy każdym ruchu jest wprost nie do zniesienia. Lekarka tylko potwierdziła moje przypuszczenia że to ucisk na nerw kulszowy i może przejdzie a może trzymać do końca ciąży.... nie wiem jak ja to wytrzymam bo już fiksuję:-( a na dodatek nie chciałam głupia wziąć zwolnienia bo obiecałam szefowi... ach szkoda gadać kiedy ja w końcu zmądrzeję i nie będę sie zabijać dla pracy :angry::no::angry:

reklama
Dzień dobry wszystkim
A już też nie śpię :)
Aguś czuje się już lepiej. Kolejna noc przespana więc poprawa jest. Jeszcze troszczę gardło boli i lekki katarek jest, ale ogólnie jest o niebo lepiej.

Życzę miłej i udanej niedzieli szczególnie Iwonce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry