reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga odemnie też życzenia wielu kolejnych radosnych rocznic.
Mola i tak się zdaża, niestety. Dobrze ,że zdążyli i że dziecko im nie utknęło w kanale rodmny. A gdzie to było?
Mój synteż mi utknął w kanale rodnym i przez to poród się przedłużał.Potem lekarz stwierdził ,że bardzo wąska w biodrach jestem i dlatego,ale na cesarkę się nie zgodziłam bo juz dawno krocze miałam nacięte a ,że z małym było wszystko ok to parłam cały czas i za 5 jedenasta urodził go a jakbym do 11 nie urodziła to już bez gadania cesarka.Mały miał głowę zdeformowaną ,potem przyjezdżała do mnie połozna i robiła mu masarze ,żeby krwiak mu zszedł.

reklama
Dzien Dobry dziewczynki, witam sie niedzielne:-)

Aga- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu:-)

O rany Chogata- ale mnie nastraszylas opisen swojego porodu od rana, takiego scenariusza sie wlasnie boje najbardziej:szok:

Aneczka- mialas racje ze te tabletki na pol godziny pomagaja tylko na zgage:-(
jeszcze wczoraj nierozsadnie kolacje zjadlam jak mi na chwile przeszlo i sie dzis obudzialm z bolem zoladka,

jak tak dalej pojdzie to bede chudla niz na wadze przybierala z ta zgaga okropna:wściekła/y:

Mola - zycze powodzenia w studiowaniu,
ja sie ciesze ze juz studia zaliczylam bo nie moglabym sie zmusic do nauki, taka sie leniwa umyslowo zrobilam teraz, bym tylko komedie ogladala najwyzej,

dziecko wypelnilo mi mozg;-)

Dzien Dobry dziewczynki, witam sie niedzielne:-)

Aga- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu:-)

O rany Chogata- ale mnie nastraszylas opisen swojego porodu od rana, takiego scenariusza sie wlasnie boje najbardziej:szok:
Nie będzie źle,grunt to dobre nastawienie jak właśnie z takim idę teraz na porodówkę;-)

reklama
To licencjata teraz robisz?
A kiedy obrona?
Licencjackie 3,5 letnie. Bronie sie zima, po VII semestrze. Jak przebrne przez ta sesje to tylko jeden semestr zostanie do obrony:tak:
Mialam ambitne plany robienia od razu magisterki i podyplomowych ale mysle ze dzidzia zrewiduje moje plany:tak: Widze jak ciezko jest studiowac innym matkom a wiekszosc ma juz podrosniete dzieciaki i meza w domu ktory w weekend i w czasie sesji pomaga. Mala bedzie miala w pazdzierniku 2 m-ce a ja juz bede musiala nianie miec...Bo nie chce brac dziekanki na ostatnie pol roku. No ale jakos musze dac rade i dam:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry