reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No ja swojego zdecydowanie pogonie w związku z tym. Nas Aneczko dokładnie 4 tygodnie dzieli, więc przyjmę, że do końca czerwca muszę być zdecydowana na wszystko.

reklama
no ewelinka wiesz z wózkiem to można poczekać ale ja sobie nie wyobrażam w razie czego żeby mi chłop latał po sklepach bo ja urodziłam a tu łóżeczko a tu pościel bleeeeeee fakt planuje wtedy wolne ale my mamy jeszcze jedno dziecko w domu a poza tym ja juz wole zeby on mi do szpitala przyszedł pomóc niż po sklepach latał;p
bo wiem że w szpitalu czasem rano nie ma jak się pójść umyć mi się tak zdarzyło raz...

ja w srode ide na USG i obiecialam sobei, ze po USG juz zaczne zakupy.. bo nie mam jeszcze NIC, nawet jednego kaftanika....
widze, jak wy prezentujecie tutaj swoje zakupy, a ja czasem nawet wejde do sklepu, ale jakos nigdy nic nie kupilam....:zawstydzona/y:
mam jakas blokade..

Ale moze po usg mi sie wreszcie odmieni. Dzidzia od 2 dni rzadzej mi sie rusza, martwie sie troszke...

Gosiu może się rzadziej ruszać, może inaczej leży??
moja już się w ogóle inaczej rusza nie ma kopniaków tylko przeciąga się i skacze jak źrebak ale też było ostatni 4 dni przerwy gdzie leniwa była że szok ale przeszło;p

reklama
Aneczko, no mam nadzieje, ze synek po prostu leniwy po tatusiu i nie chce mu sie ruszac na razie... ale gdzies tam gleboko niepokoj jest. Uspokoje sie p USG, w srode go zobacze..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry