reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam. Widze ze nie tylko ja nie spie. Ja oczy na zapalki, zeby dziecko poszlo spac o 21.30 a wstalo przed szosta:szok::szok:!!No fakt ze potem w dzien sie wykisa bo spi ponad 3 godz ale chyba bym wolala troche dluzej pospac:baffled::baffled:
U nas pieknie od rana slonko swieci i chyba deszczu u nas nie zpowiadali jak znam zycie jak jutro mam wyjazd to bedzie padac.
No nic trzeba sie cieszyc z dzisiejszego dnia bo zapowiada sie super cieply, takze dzis spacerki znow moje

reklama
a ja wczoraj wybrałam sie do kościoła w obcasach, potem jechalismy do auchan i wyobraźcie sobie że tak mi stopy spuchły ze nie mogłam ujść w tych butach, pozostało mi kupić klapeczki i w nich bryknąć do domku hiihih, nieźle co?:-D:-D:-D

a ja wczoraj się zdołowałam bo nie mogę już nawet dziecku książeczki przeczytać:baffled: zawsze cos mu czytam ostatnio franklina długie to nie jest ja wiem może z 10 minut zajmuje a ja wczoraj pod koniec oddech złapać nie mogłam:baffled::baffled::wściekła/y:

a ja wczoraj się zdołowałam bo nie mogę już nawet dziecku książeczki przeczytać:baffled: zawsze cos mu czytam ostatnio franklina długie to nie jest ja wiem może z 10 minut zajmuje a ja wczoraj pod koniec oddech złapać nie mogłam:baffled::baffled::wściekła/y:
no niestety dzidzia coraz większa i uciska na coraz wiecej miejsc, musimy to przetrwać...
ja sie ostatnio zerwałam rankiem z przerazeniem wielkim że sie nie wyrobie ze wszystkim... że czas poprać ciuszki, przemeblować pokój... jakoś dziwnie poddenerwowana jestem...:baffled::baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry