reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja tez dobranoc tylko wpadam powiedziec:-)
bylam na spacerku bo przestalo padac a cale dwa dni mi sie nie udalo z powodu okropnej pogody wyjsc z domu i sie dotlenilam wreszcie:tak:a teraz pora na kolacje i zgage jak znam zycie;-)

trzymajcie sie dziewczynki, jak wpadne to dopiero wieczorkiem po pracy jutro:tak:

a i przypomnialo mi sie co mi siostra dzis powiedziala o suplementach ciazowych,
bo miala zajecia na swoje magisterskie poloznicze z jakims profesorem i on twierdzi ze jak sie codzinie regularnie bierze te suplement plus zdrowo odzywia to sie dzieci po 5 kilo rodza i wiec mi siostra kazala co dwa dni brac, a zelazo tylko codzinnie:tak:
pa dziewczynki:-)

ja w poprzednich ciążach witaminy brałam i dzieci gdyby o czasie się urodziły były by idealnie w normie , młody 35,5 tyg ciąży ważył 2800 czyli przez te 4 tygodnie (ok 20o gram na tydzień rosną) to by w sumie koło 3600 -3700 wyszło.
tylko że ja najzwyklejsze witaminy brałam;p

Czesc!!!

Coś Aniu nie możesz dospać, ja chetnie bym pospała ale niestety córka do szkoły na 8

U nas też od rana słonko swieci ale zapowiadają deszcz, ciekawe jak to bedzie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry