Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mam jeszcze jedno pytanie.Bo to moja pierwsza dziewczynka (u znajomych same chłopaki są więc nie mam kogo zapytac się):Czy nadal stosuje się zakładanie dwóch pieluszek? Chodzi mi o bioderka ,bo jak ja rodziłam 9 lat temu to to się jeszcze stosowało tylko już żadziej ,bo robili usg bioderek i tam wychodziło czy trzeba to stosowac czy nie.
dobrze wiedziec jak to jest teraz jeszcze w szpitalu jak nie zapomnę to podpytam pielęgniarek;-)nie chogata w tej chwili uznaje sie ze sam pamers wystarczy, nie praktykuje sie raczej szerokopieluchowania, chyba ze od poczatku w szpitalu stwierdzi sie nieprawidlowosc, niestety dziewczynki o wiele czesciej maja ten problem
U nas w szpitalu nic nie trzeba swojego .Oczywiscie jak ktoś chce może brac swoje ciuszki i srodki czystości ,ale na ogół wszystko jest (oprócz wkładek laktacyjnych ,ale dla dzidzi jest wsio).Jak rodziłam dominika to miałam wszystko swoje ,ale teraz tak się nie zrobię w konia bo mi najlepsze kaftaniki pioktaniną zabrudziły pielegniarki.chogata ja rodziłam 4 lata temu i nic nie trzeba ok 6 tyg miałam wizytę w poradni preluksacyjnej i wtedy lekarz decyduje czy trzeba czy nie.
hej małgoś
a ja do szpitala kupuje pampersa ale chyba już do domu na początek kupie inne takie co nie są wycinane w kroku.