reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dluuuuga historia. W dwoch slowach dziecko jest przeciez moje wiec jak moge cos chciec od niego kiedykolwiek? Przeciez on nie chcial dziecka. No a poza tym wszystko to moja wina. Nie bardzo wiem co, ale generalnie wszystko. Jade do sklepu po loda zajesc stres....
Mola wszystko sie ułoży jak nie z tym to z innym.Ja nie wiem co to za historia ,wiec nie bedę wyzywac go od dupków ,ale czas leczy rany i wszystko sie ułoży .Jedź kochan po tego loda a dla mnie weź Gemini bo mam ochote tylko nie chcę z 4 pietra schodzić;-)

Dluuuuga historia. W dwoch slowach dziecko jest przeciez moje wiec jak moge cos chciec od niego kiedykolwiek? Przeciez on nie chcial dziecka. No a poza tym wszystko to moja wina. Nie bardzo wiem co, ale generalnie wszystko. Jade do sklepu po loda zajesc stres....
a co niby sama sobie je zrobiłas??? uffff:baffled:

o kurka Mola... wspolczuje ogromnie :-( jedz, jedz po tego loda, odstresuj sie i mysl TYLKO o twojej córusi :tak:
Swoja droga, Boze widzisz, a nie grzmisz....
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobra lecę pranie wywiesić...i na spotkanie.
Lody i arbuzy (no i truskawki, i czekolada................oj długo tak mogę) są dobre na wszystko:) Smacznego Mola:0]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry