Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mola wszystko sie ułoży jak nie z tym to z innym.Ja nie wiem co to za historia ,wiec nie bedę wyzywac go od dupków ,ale czas leczy rany i wszystko sie ułoży .Jedź kochan po tego loda a dla mnie weź Gemini bo mam ochote tylko nie chcę z 4 pietra schodzić;-)Dluuuuga historia. W dwoch slowach dziecko jest przeciez moje wiec jak moge cos chciec od niego kiedykolwiek? Przeciez on nie chcial dziecka. No a poza tym wszystko to moja wina. Nie bardzo wiem co, ale generalnie wszystko. Jade do sklepu po loda zajesc stres....
a co niby sama sobie je zrobiłas??? uffffDluuuuga historia. W dwoch slowach dziecko jest przeciez moje wiec jak moge cos chciec od niego kiedykolwiek? Przeciez on nie chcial dziecka. No a poza tym wszystko to moja wina. Nie bardzo wiem co, ale generalnie wszystko. Jade do sklepu po loda zajesc stres....

No on chyba mysli ,że tak.Ach ci facecia co niby sama sobie je zrobiłas??? uffff![]()

chyba zagrzmi bo u mnie zanosi sie na burzeo kurka Mola... wspolczuje ogromnie :-( jedz, jedz po tego loda, odstresuj sie i mysl TYLKO o twojej córusi![]()
Swoja droga, Boze widzisz, a nie grzmisz....
![]()

a co niby sama sobie je zrobiłas??? uffff![]()

No wlasnie zapytalam moje i kogo jeszcze? powietrza? To pytanie jest niestety retoryczne. Moje w jego rozumieniu to takie ktorego on nie zaakceptowal.a co niby sama sobie je zrobiłas??? uffff![]()
To ile on ma lat?No wlasnie zapytalam moje i kogo jeszcze? powietrza? To pytanie jest niestety retoryczne. Moje w jego rozumieniu to takie ktorego on nie zaakceptowal.