reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczyny :-)
u mnie dziś znów była burza, popadało ale już ładnie

Zjadłam porcje lodów i mi się odbija teraz :-( ale musiałam
ostatnio mnie tak strasznie zgaga nęka że masakra :baffled: pali mi rure że hej :baffled:

witam!
u mnie tez dziś lało całą noc i pół dnia.dopiero o 13 przestało i nawet jest już przyjemnie:)
na zgagę najlepszy jest gealcid!!!!
polecam mimo dziwnego posmaku-smakuje jak sebidin więc czasem noe dam rady ich stosowac ale jak biore te tabletki to zgaga za chwile mija:)

mi narazie położna polecała migdały do chrupania na zgage ale jakoś nie chca mi wchodzic :baffled:
moze ten gealcid bedzie lepszym wyjsciem bo czasami szlak mnie trafia, poloze ie na sekunde i juz mnie pali

oj troche się martwie bo wcześniej to jak dużej chodziłam to mnie podbrzusze bolało,a teraz jak odstawiłam w zeszłym tygodniu duphaston to zrobie pare kroków i już mnie całe podbrzusze boli.no i takie dziwne promieniowanie z macicy do pochwy odczuwam.no i co j mam robić???jak takdalej będzie to musze dzwonić do mojego ginekologa

aneta24183 to może zadzwoń jak najszybciej do gina, lepiej dmuchać na zimne co?:confused:

patisia, takie uroki, niestety, ja i tak się cieszę że z objawów tylko zgaga mnie dopadła, bo niektore dziewczyny mają problemy:baffled:

reklama
no na pewno będzie dobrze :)
ja idę się położyć, nasłuchałam się z fasolkiem Vivaldiego :-D niech się uczy od małego :-p teraz pooglądam Hausa i się pobyczę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry