patisia1218
Fanka BB :)
no ja oprócz zgagi to mam bóle kręgosłupa, krocza a miałam tez takie dziwne skurcze w dole brzucha jakbym miala @ dostać ale to juz teraz rzadko 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie słucham klasycznej wcaleno właśnie, słuchacie z fasolkami muzyki klasycznej? ja się nie mogę zmusić dłużej jak kwadrans (muszę mieć nastrój po prostu); za to słuchamy razem "mojej" mocniejszej muzyki, wtedy czuję, że jest miło i jestem odprężona;
a jak się próbowałam zmusić do klasyki to zaraz noga mi latała i się denerwowałam...
cześć dziewczyny!!!
mam pytanie do gosi72-ile cm długości ma ten kojec-poduszka co kupiłaś? jakie jest wypełnienie w środku (tzn. co)?
ja 166 cm wzrostu w "pasie"101cmbiodra 100
biust 103,5cm prawie prostokąt
![]()
czesc
moja poduszka jest dluzsza ode mnie, wiec ma ponad 160cm... nie bardzo wiem, co jest w srodku.. poliester. Tu mozesz pocczytac o tej poduszce, ktora ja kupilam...
Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl
Nie umiem wytłumaczyć ale może to pomóc https://www.babyboom.pl/forum/czerw...-zrobic-suwaczek-wkleic-zdjecie-avatar-22526/Jak zrobić te suwaczki?? bo nie umiem go dodac...;/