reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Widzę że temat obiadowy mamy ;-) Ja mam dzisisaj botwinkę mama mi wczoraj pyszna ugotowała.....
A poza tym strasznie gorąco.... jak my te lato przetrwamy :no:

Mika moje stopy juz od kwietnia jak baloniki a teraz do tego dołączyły jeszcze dłonie... śmieję się do męża że w lipcu będzie mnie turlał jak cała spuchnę :no:

U mnie też już się zrobiło gorąco, tylko patrzeć jak zaczną mi puchnąć stopy i ręce :no: właśnie muszę iść do sklepu to wrócę już pewnie z powiększonymi stopami :baffled:

A ja dziś serwuje na obiad barszczyk biały bo mnie naszło :-p a na drugie robię naleśniki chyba :-p

hej dziewczyny

ja tylko na chwilke, bo zaraz lece do dentysty. wrrrrrr...kiedy to sie skonczy?????!!!!

A ja uwielbiam slonko i cieplo. czuje sie jak ryba w wodzie. choc tez mi nogi puchna,ale wole to niz snieg,deszcz i mroz!!
przypomnijcie sobie jak wszystkie jeszcze w marcu pidsalysmy o sloncu i ciepelku, i co juz wam sie znudzilo??? ;-) achhhh!kobiety w ciazy....

Mnie tak kusza swieze warzywka ze nie jem dzis w miescie tylko ugotuje. Zeby nie sama dla siebie to pojade do rodzicow zrobic obiad, tez zjedza. Bedzie kalafior, fasokla szparagowa, szparagi i jajko sadzone. Uwielbiam takie obiadki:tak:

hej dziewczyny

ja tylko na chwilke, bo zaraz lece do dentysty. wrrrrrr...kiedy to sie skonczy?????!!!!

A ja uwielbiam slonko i cieplo. czuje sie jak ryba w wodzie. choc tez mi nogi puchna,ale wole to niz snieg,deszcz i mroz!!
przypomnijcie sobie jak wszystkie jeszcze w marcu pidsalysmy o sloncu i ciepelku, i co juz wam sie znudzilo??? ;-) achhhh!kobiety w ciazy....
Nikt nie mowi o sniegu i deszczu tylko o wiosennym sloneczku i rzeskim powietrzu:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry