Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak ja rodziłam to nie było aż takiego wyboru... ciut sie pozmieniało...A Ty co? Poczatkujaca mama?Dobre pytanie Mika bo ja bym pewnie zmiotla wszystkie z polki nie wiedzac ktory wziac
![]()
Wiem wiem Mika, zartowalam:-)jak ja rodziłam to nie było aż takiego wyboru... ciut sie pozmieniało...
Mnie tak kusza swieze warzywka ze nie jem dzis w miescie tylko ugotuje. Zeby nie sama dla siebie to pojade do rodzicow zrobic obiad, tez zjedza. Bedzie kalafior, fasokla szparagowa, szparagi i jajko sadzone. Uwielbiam takie obiadki![]()
ja znam tylko takiemam pytanko do doswiadczonych mam... chcę dla dzidzi kupić oliatum, tylko który? jest tego chyba dość sporo...
.Całe do południa próbowałam sie połozyć a tu jak na złośc domofon dzwoni,telefon już przysypiam a tu ktoś trąbi...Nie mam sił dobrze,że wczoraj zrobiłam sobie młodą kapustkę to tylko ziemniaki dogotuję i zjem.A miało być tak fajnie na zakupy miałam jechac