reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam sie ponownie już po szkole :)
O czym to.... a tak tu badan ginekologicznych tez nie robia tzn, pierwsze takie miałam a teraz już nikt mi tam nie zagląda i z tego co wiem nie zajży, co mnie martwi.
Co do os to boje sie ich panicznie:szok: nie wiem czemu ale mam jakąś fobie:no: już wole pająki i węże a z osami najzwyczajniej sobie nie radze odrazu strach mnie paraliżuje, wiem że głupie:baffled:
Co do kompania to wogole odradzali mi kąpać codziennie ba! tu pierwsza kąpiel jest po odpadnięciu pępuszka...
Teraz moja kolej na pytanie ;-)chce zamówić laktator aventu z allegro bo tamte chyba nie dojdą :dry: ale mam już dwie butelki a wszytkie są w zestawie z butelkami więc może taki z pojemniczkami?
LAKTATOR AVENT ISIS VIA SYSTEM - PROMOCJA!! (632152800) - Aukcje internetowe Allegro
jak myślicie?

O czym to.... a tak tu badan ginekologicznych tez nie robia tzn, pierwsze takie miałam a teraz już nikt mi tam nie zagląda i z tego co wiem nie zajży, co mnie martwi.
Co do os to boje sie ich panicznie:szok: nie wiem czemu ale mam jakąś fobie:no: już wole pająki i węże a z osami najzwyczajniej sobie nie radze odrazu strach mnie paraliżuje, wiem że głupie:baffled:
Co do kompania to wogole odradzali mi kąpać codziennie ba! tu pierwsza kąpiel jest po odpadnięciu pępuszka...
Teraz moja kolej na pytanie ;-)chce zamówić laktator aventu z allegro bo tamte chyba nie dojdą :dry: ale mam już dwie butelki a wszytkie są w zestawie z butelkami więc może taki z pojemniczkami?
LAKTATOR AVENT ISIS VIA SYSTEM - PROMOCJA!! (632152800) - Aukcje internetowe Allegro
jak myślicie?
U nas też odradzają kompanie codziennie dzidzi,już wcześniej słyszałam od znajomej z niemiec ,ze u nich to standard jest.A co do laktatora to się nie znam z pierwszym karmiłam zaledwie 3 miesiące bo miałam za słaby pokarm ,później nawet do picia już tego nie chciał to nawet ani razu nie uzyłam latataora i teraz tez na razie nie kupuję bo pewnie bedzie powtórka z rozrywki.Niech się koleżanki wypoqwiedzą ,które mają większe doświadczenie

jak myślicie?
ja mam podobny ale w zestwie z butelkami i mi sie sprawdził bardzo dobrze więc mogę polecić...

reklama
Chyba trochę nie precyzyjnie się wyraziłam..:zawstydzona/y: bardziej chodziło mi o to czy za każdym razem myć maluszka w oilatum czy np co druga albo co trzecią kąpiel?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry