reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
to Ci Aga nie pomoge bo nie wiem..
ale ja chyba też nie precyzyjnie :zawstydzona/y: to jak mam już dwie butelki to lepiej kupić z butelkami czy z tym super mega bajerem via czy jakoś tak:-)

Dzięki Mika!

Kurcze jakieś osy sobie zrobiły chyba gniazdo w dziurce koło okna,normalnie jakaś szparka była(nie dawno wymieniane okno było na plastikowe) i wlatują tam co chwila....nie no masakra jeszcze tego mi trzeba jakieś gniazdo os....tylko że jak się dziurke zaklei to się pewnie wściekną:dry:
malinka ty się dobrze rozejrzyj , mojej siostrze kiedyś osy gniazdo pod parapetem sobie zrobiły lepiej zniszczyć gniazdo puki się jeszcze młode nie wylęgły albo zaklejcie te dziurę

malinka ty się dobrze rozejrzyj , mojej siostrze kiedyś osy gniazdo pod parapetem sobie zrobiły lepiej zniszczyć gniazdo puki się jeszcze młode nie wylęgły albo zaklejcie te dziurę
Byłam na dworze i patrzałam jak to wygląda(ale spoko przez lornetkę-bo boje się podchodzić) i te osy to dosłownie włażą w dziurę w ścianie-jak montowali to pianką uszczelniali i tam też właśnie wlatują.Mój się dziś tym zajmie...A w dodatku na strychu jest gniazdo szerszeni!!!!!!!!!!!!!!Teściowa właśnie mi powiedziała-no super z domu mam jeden wielki ul:szok:

Heheh ale rodzinka kotków znowu mi się powiększyła jeszcze nie wiem ile ich jest ale kilka bo głośno tam w tej budzie-moje koty śpią w budzie po psie:-D

A ja nie kupuje laktatora-jak mi będzie potrzebny to wtedy się zaopatrze...

Ide jeszcze na ławeczke bo tak ładnie jest że aż mi szkoda siedzieć w domu słoneczko mi nastrój poprawia!:-)

A ja nie kupuje laktatora-jak mi będzie potrzebny to wtedy się zaopatrze...

Ide jeszcze na ławeczke bo tak ładnie jest że aż mi szkoda siedzieć w domu słoneczko mi nastrój poprawia!:-)
Zazdroszczę Ci tej ławeczki:-):-):-)
Ja zaraz jem obiadem i chyba tez jakiś spacerek będzie trzeba zaliczyć,chociaż u mnie słonko za chmury się chowa ,ale to dobrze bo przynajmniej jest wiaterek a nie duchota;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry