Mika75
Fanka BB :)
jestem zdania że za każdym razem w oilatum by wykluczyć ryzyko alergii :-)Chyba trochę nie precyzyjnie się wyraziłam..bardziej chodziło mi o to czy za każdym razem myć maluszka w oilatum czy np co druga albo co trzecią kąpiel?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem zdania że za każdym razem w oilatum by wykluczyć ryzyko alergii :-)Chyba trochę nie precyzyjnie się wyraziłam..bardziej chodziło mi o to czy za każdym razem myć maluszka w oilatum czy np co druga albo co trzecią kąpiel?
ja bym kupiła zwykły najskromniejszy zestaw skoro masz już 2 butelki to najwazniejszy jest sam laktatorto Ci Aga nie pomoge bo nie wiem..
ale ja chyba też nie precyzyjnieto jak mam już dwie butelki to lepiej kupić z butelkami czy z tym super mega bajerem via czy jakoś tak:-)
malinka ty się dobrze rozejrzyj , mojej siostrze kiedyś osy gniazdo pod parapetem sobie zrobiły lepiej zniszczyć gniazdo puki się jeszcze młode nie wylęgły albo zaklejcie te dziuręDzięki Mika!
Kurcze jakieś osy sobie zrobiły chyba gniazdo w dziurce koło okna,normalnie jakaś szparka była(nie dawno wymieniane okno było na plastikowe) i wlatują tam co chwila....nie no masakra jeszcze tego mi trzeba jakieś gniazdo os....tylko że jak się dziurke zaklei to się pewnie wściekną![]()
Byłam na dworze i patrzałam jak to wygląda(ale spoko przez lornetkę-bo boje się podchodzić) i te osy to dosłownie włażą w dziurę w ścianie-jak montowali to pianką uszczelniali i tam też właśnie wlatują.Mój się dziś tym zajmie...A w dodatku na strychu jest gniazdo szerszeni!!!!!!!!!!!!!!Teściowa właśnie mi powiedziała-no super z domu mam jeden wielki ulmalinka ty się dobrze rozejrzyj , mojej siostrze kiedyś osy gniazdo pod parapetem sobie zrobiły lepiej zniszczyć gniazdo puki się jeszcze młode nie wylęgły albo zaklejcie te dziurę

zobacz ten, ma tylko 1 butelkeMika tylko że wszytkie już z butelkami albo z tymi pojemniczkami via
Zazdroszczę Ci tej ławeczki:-):-):-)A ja nie kupuje laktatora-jak mi będzie potrzebny to wtedy się zaopatrze...
Ide jeszcze na ławeczke bo tak ładnie jest że aż mi szkoda siedzieć w domu słoneczko mi nastrój poprawia!:-)