reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam popołudniowo.
Wyprawa na zakupy sie udała:-D,arbuz ,winogrona.banany i jabłuszka no pączkom tez sie nie opoarłam:tak:.
Co do lakatatora to ustaliłam z M ze kupujemy po porodzie bo z tym karmieniem to nigdy nic nie wiadomo:sorry2:.A i zaronił mi kupowac cokolwiek samej bo ,cytuje"dziecko tez jest jego i zebym nie kupiła jakis obciachowych ciuszków":-D:-D:-D.Normalnie myslałam ze nie wytrzymam ze smiechy.

reklama
cześć dziewczyny ja właśnie wróciłam od lekarza i z łożyskiem jest coś nie tak kurcze mam nadzieje że nie będą mnie czyścic tak jak przy pierwszym , a poza tym dzidzia rośnie prawidłowo no i mam się oszczędzać ale jak tu się przy remoncie oszczędzać mam tylko nadzieje że skończymy go przed rozwiązaniem ,

Witam!
Wróciła ze szkoły rodzenia. Tylko 1,5godziny hihi. Mój już ma dość. Ogólnie wygląda to tak: 7 babek siedzi sobie na kalimatkach i oddycha i ćwiczy a w tle leci relaksacyjna muzyka. Pani położna opowiada o fazach porodu i odpowiada na wszystkie pytania (typu jak się rodzi łożysko?). Dla mnie nie było źle. Chętnie pochodzę jeszcze. Zwłaszcza, że się jeszcze w temat porodu nie zagłębiałam.
Następne zajęcia w przyszły piątek a na jeszcze nastęnych odwiedziny na porodówce. A i news ostatni: dyrektor szpitala obiecał wannę do porodu wstawić...ciekawe czy się wyrobi do sierpnia?

Dobra lecę bo mój na mnie krzyczy, że cały dzień przed kompem siedzę (tak a obiad krasnoludki zrobiły) ech faceci...

a co tu tak cicho ,aha i chyba jednak będzie trzeci chłopiec bo p. Doktor jajko mi dziś pokazywała ale ja jestem twarda i nadal mam nadzieje na dziewuchę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry