Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to super ze wszystko ok..hejka
ja dopiero teraz pisze bo czasu braklo
a wiec my po wizycie.wszystko w porzadkuusg nie bylo
kolejna wizyta za 5 tygodni czyli 26 czerwca w szpitalu i wtedy to juz chyba zrobia porzadnie usg
:
to tyle
pozdrawiam i zycze milego wieczoru![]()

No może mi się tylko wydawało że pisałam;-) No dupek jeden scen mi narobił jak po wyprawke byliśmy, wszyscy mężowie jakoś dzielnie to znosili ale nie on musiał tupać jak małe dziecko, że miałam liste zrobić i zrobiłam ale to chyba normalne że chce wybrać do tego jeszcze kolor pościeli czy kocyka. Tak mnie w końcu zdrenerwował że się popłakałam zostawiłam koszyk na środku i wyszłam z tej hurtowni :-( no i cała reszta wyjazdu już zepsuta. A jeszcze się dowiedziałam że jestem w gorącej wodzie kąpana no bo przecież czekanie na coś 6 miesięcy to na już teraz.... do tej pory nie widzi problemu dla niego zakupy jak zakupy których nie znosi, ale jako matka ja to przeżywałam inaczej....:-(
Z tymi facetami to tak jest .Oni sami grymaszą jakby w ciązy byli.Coś w tym jest ,że się mówi ,że oboje z mężem w ciązy jesteśmy:-)no to jakbym o moim mezu czytala...
Dorodny synek będzie;-)moje dzieciatko wazy juz 1500g i juz sie odwrocilo glowka w dol.... sprawozdanie z USG na odpowiednim watku ;-)