reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a wiecie coś o tym super, mega, hicie, wypasie :-);-) pojemniczkach VIA - swoją drogą to czego oni nie wymyślą, no ale może bardziej mi sie przyda niż buteleczki?
Kurde miałam dostać od koleżanki laktator bo go może używała z raz ale jakoś wole wydać na tego aventa, uparłam się czy cuś ;-);-):-D
Ja ich uzywałam! Dokupiłam potem oddzielnie :) Bardzo mi się przydaly - zawsze miałam zamrożony pokarm w lodówce więc bez stresu mogłam zostawić Anilke i gdzieś iść. potem można w tym zupke zamrozić albo coś - na pewno się przydadzą :tak: teraz tez ich zamierzam uzywać - bo mozna je sterylizować

A tak poza tym to wróciłam właśnie ze szkoły rodzenia - pare ciekawostek "sprzedam" wam jutro - teraz nadrobię Wasze pisanie zanim mąz wróci (odwiózł Teścową pełniła straz nad Anielką)

Hmmm...trudno powiedziec o narzekaniu...tutaj nie masz gina tylko położną,więc sama wiesz jak jest,gdyby nie zbadał cię din przez całą ciążę...jak tylko jestem w Polsce to od razu lecę do gina...

Jezeli zajdzie potrzeba to i ginekolog sie znajdzie:-).Nie zaprzeczam ze ciaze prowadzi sie tutaj inaczej ale nie jest beznadziejnie.Pamietaj jezeli masz jakis problem to zawsze mozesz skontaktowac sie z połozna(nr w Twojej karcie).W razie np pilnej nocnej kosultacj w Twoim szpitalu tez sa połozne i lekarz 24 godzi.na dobe:tak:.

Cześć dziewczynki :)
Widzę, że tu większość powiedziała już dobranoc :)

Ja mam teraz chwilkę i idę poczytać dzisiejszy dzień :)

Gosiu synek dorobny. Cieszę się, że wszystko OK.

Dzień dobry laseczki!:-)
Jezu ja pierwsza?
A tylko na siku wstałam...ach. Jak nikogo nie ma to idę się pobyczyć w wyrku. Może jeszcze zasnę?
:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry