Piwonia_2
Fanka BB :)
ja mam jeszcze winogronka chrupiącetruskawki, kapustka normalnie ślinka sama leci
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam jeszcze winogronka chrupiącetruskawki, kapustka normalnie ślinka sama leci
miała miał:-) ale tak wsiekłego to ja nie widziałam, udobrucham go dziś obiadem:-) leniwe mu zrobie to napewno otrzymam przebaczenie![]()

pisz mi jeszcze a do sklepu pódęja mam jeszcze winogronka chrupiące
na razie mam tyle i jeszcze mam kilkanaście pudelek pomadek,ale ja ich nie jem bo ja nie lubie czekoladypisz mi jeszcze a do sklepu pódę

No paranoja jakaś! Promocja od wczoraj a dziś pani powiedziała, że więcej nie mają arbuza! A ja się z moim nakłóciłam, żeby właśnie do Tesco jechać. I powiem jeszcze: Piwonia winogrona w Tesco twarde jak nie wiem. Wzięłam do tego arbuza, bo do jutra go zjem i tyle będzie mojej przyjemności. Buuuuuuuuuuuuu...
Efe, sliczne to łozeczko, można się zakochać...;-);-);-)A mój nieślubny w ramach przeprosin po kłótni zabrał mnie do dużego sklepu dla dzieci. Pomacałam pare wózków i ciuszków popatrzyłam na ceny (masakra!) i oczywiście zauroczyłam się w łóżeczku nota bene turystycznym ale takim fajnym, że szok.
Podaje link: ESPIRO MELODY lozeczko turys. kojec BABY DESIGN (639314954) - Aukcje internetowe Allegro
na żywo jest jeszcze fajniejsze. A cena w sklepie mniejsza - zaledwie 379zł.![]()