reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Na a ja sobie frytki robie.... nic innego mi nie przychodzi do głowy......:dry:
Nawet owoca nie mam a tu w sklepie to nic nie ma..... a mój nie wiem o której z pracy wróci pewnie po 18 to już nic o tej porze dobrego nie kupi-zazdroszczę wam że macie tak blisko do sklepu i możecie w każdej chwili iść i coś kupić!!!!!

Już po szczawiowej, a na drgie danie;-) pól kilo truskawek. Kupiłam koszyczek i okazało się, że był w nim przeszło 2 kilo, dojutra będę się kulać;-):-)

Wróciłam z zakupów.
Oczywiście już mówiłam, że mieszkam na zadupiu i jak mi z tym źle, więc wybaczcie, że się powróżę ale na litość, żeby 4 kawałki arbuza zostały w sklepie!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No paranoja jakaś! Promocja od wczoraj a dziś pani powiedziała, że więcej nie mają arbuza! A ja się z moim nakłóciłam, żeby właśnie do Tesco jechać. I powiem jeszcze: Piwonia winogrona w Tesco twarde jak nie wiem. Wzięłam do tego arbuza, bo do jutra go zjem i tyle będzie mojej przyjemności. Buuuuuuuuuuuuu...

A mój nieślubny w ramach przeprosin po kłótni zabrał mnie do dużego sklepu dla dzieci. Pomacałam pare wózków i ciuszków popatrzyłam na ceny (masakra!) i oczywiście zauroczyłam się w łóżeczku nota bene turystycznym ale takim fajnym, że szok.
Podaje link: ESPIRO MELODY lozeczko turys. kojec BABY DESIGN (639314954) - Aukcje internetowe Allegro
na żywo jest jeszcze fajniejsze. A cena w sklepie mniejsza - zaledwie 379zł. :cool2:

Efe zmieniłam plany jedziemy do Reala,bo tam upatrzyliśmy tez rower dla córy i chcemy go tam oglądnąć,wiec chyba tam kupie arbuza i winogrona
a łóżeczko sliczne tez mi sie takie podoba,ale szkoda mi tyle kasy

reklama
A mój nieślubny w ramach przeprosin po kłótni zabrał mnie do dużego sklepu dla dzieci. Pomacałam pare wózków i ciuszków popatrzyłam na ceny (masakra!) i oczywiście zauroczyłam się w łóżeczku nota bene turystycznym ale takim fajnym, że szok.
Podaje link: ESPIRO MELODY lozeczko turys. kojec BABY DESIGN (639314954) - Aukcje internetowe Allegro
na żywo jest jeszcze fajniejsze. A cena w sklepie mniejsza - zaledwie 379zł. :cool2:
Efe, sliczne to łozeczko, można się zakochać...;-);-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry